Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Kio2 - Metin2 Pvp Sever Açılmıştır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tr0jen1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
BIRAKIN BEYLER START-MT2 YE GELİN SABİT İPLİ HAMAHİSİZ 12 SAAT AÇIK 84 BAŞLIONUZ G MLER SKİLLERİNİ P BİLE YAPIYOR AT CAĞIRMA P DÖNÜŞÜM P HATTA DÜN EVENT VARDI AZRAİLİ KESENE KIRMIZI EJDERHA DÖNÜŞÜMÜ VERDİLER VE BEN ALDIM MAVİ ÖLÜMÜ KESENEDE AZRAİL DÖNÜŞÜMÜ VERDİLER ÜSTELİK G MLER ÇOK SAYGILI SW ŞU AN BETADA VPS SUNUCU VAR AMA VİRTUAL PC DESTEKLEMİYO EN YAKIN ZAMANDA DEDİCATED ALICAKLAR VALLA MANYAK HATTA BİR EVENTTEDE GM SURA DÖNÜŞÜM KÜRESİ VERDİ ÇOĞU ZAMAN EVENT OLUYOR VE ÇOK EĞLENCELİ SW ŞUAN AÇIK www.start-mt2.tk YADA www.start-mt2.ath.cx BEKLERİM MAVİ BAYRAK OLUN İNANIN GÖRECEKSİNİZ SİTEYE
ANINDA GİRİYOR MAVİ OLUN YOKSA G M P AÇMAZ VE EVENTLERE KATILAMASSINIZ ÜSTELİK G M VE TLLER ARASINDA LONCA SAVAŞLARI VE KULE ÇIKMA EVENTLERİ DE OLMAKTA ÇABU KGELİN BEKLERİZ

Kio2 Metin2 Private Server [BETA] ..
Kapanma Derdi Yok !

Üyelik Sayfası : Giriş

" Üye Olduktan Sonra Mc IP'si Ekrana Gelicek iyi Oyunlar. "

Oyun 26.10.2010 Salı Günü Beta Versiyon Olarak Açılmıştır..

İstek ve Dileklerinize Göre Değişiklik Yapılacaktır..

Oyunda Görmüş oldugunuz hataları Bizlere Bildiriseniz Seviniriz..

Özellikleri ;
ayrıyetten 6 Adet Npc Bulunmaktadır.

Oyuna Girdiğiniz Anda Kio2 Hediye Paketi! Görevine Tıklarsanız ;
33 lwl Olmak Üzere 1 lwl at
Kalkan,Bilezik,Kolye,Küpe,Ayakkabı Hediye Edilmektedir..

Exp Drop : %650
Para Drop : %750
item Drop : %650

Oyun Yöneticilerimiz ;

[TL]Cr1staL
[TL]ECMEL
[MBL]CashCru
[SBL]Parazit
[KBL]Orora

[TL] Takım Lideri
[MBL] Mavi Bayrak Lideri
[SBL] Sarı Bayrak Lideri
[KBL] Kırmızı Bayrak Lideri

Ya Hata Verior

BIRAKIN BEYLER START-MT2 YE GELİN SABİT İPLİ HAMAHİSİZ 12 SAAT AÇIK 84 BAŞLIONUZ G MLER SKİLLERİNİ P BİLE YAPIYOR AT CAĞIRMA P DÖNÜŞÜM P HATTA DÜN EVENT VARDI AZRAİLİ KESENE KIRMIZI EJDERHA DÖNÜŞÜMÜ VERDİLER VE BEN ALDIM MAVİ ÖLÜMÜ KESENEDE AZRAİL DÖNÜŞÜMÜ VERDİLER ÜSTELİK G MLER ÇOK SAYGILI SW ŞU AN BETADA VPS SUNUCU VAR AMA VİRTUAL PC DESTEKLEMİYO EN YAKIN ZAMANDA DEDİCATED ALICAKLAR VALLA MANYAK HATTA BİR EVENTTEDE GM SURA DÖNÜŞÜM KÜRESİ VERDİ ÇOĞU ZAMAN EVENT OLUYOR VE ÇOK EĞLENCELİ SW ŞUAN AÇIK www.start-mt2.tk YADA www.start-mt2.ath.cx BEKLERİM MAVİ BAYRAK OLUN İNANIN GÖRECEKSİNİZ SİTEYE
ANINDA GİRİYOR MAVİ OLUN YOKSA G M P AÇMAZ VE EVENTLERE KATILAMASSINIZ ÜSTELİK G M VE TLLER ARASINDA LONCA SAVAŞLARI VE KULE ÇIKMA EVENTLERİ DE OLMAKTA ÇABU KGELİN BEKLERİZ
Açıkmı Şuan ??

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri