xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Eleman Arayanlar İçeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaankaya1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 356
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yaptıklarmdan Birkaçı :
------------------------------
*Özel Bir NPC Yaptım. RENKLİ ÇELİKLER İçin. Renkli Çeliklerin LWl Lerini YÜkselttim hepsinin ayrı ayrı lwli var. ve Npc den çeliği almak için örn. KIRMIZI Çelik 170 lwlik. NPC Den alırken 170lwl Üzeri ve 1.000.000.000 Yang Para Karsılığı RENKLİ ÇELİK Alınabiliyor. BU SEKİLDE NPC Ler vs. YAPARIM
*Her Bayrağın 1. köyünde Sabit 70-80 lwl metinleri ekledim-eklerim
*Her bayrağın 1. köyünde Bulunan MOB'Larda (Köpek-kurt-yeminli askerler vs.) 250 lwl'e kadar kasılabilmeyi sağladım-sağlarım
*İtem Dönüsümlerini ve Dönüsüm item-yang-Geçme oranlarını Ayarladım-ayarlarım
*depo açma görevi eklerim
*drop açma görevi eklerim
*Otomatik Duyuru Geçmesini Sağlarım
*gm girince uyari Vermesini Sağlarım( GM .... ONLİNE gibi )
*özel ws haritaları koyarım + ısınlayıcılarını yaparım( wsHaritası Bozkır- wsHaritası Dağ - Ws Haritası Çöl vs.)
*Kristal Oda-Arena Map-Vahsi Ada vs. Mapları Eklerim
*GM Odası Haritası EkleRİm
*OyunaYeni Birisi Girdiği Zaman Hosgeldin YAZISI Geçmesini Sağlarım( ...... Aramıza Katılmıstır. İyi oyunlar dileriz. /Hosgeldin ........)
*Renkli Zırhlar Kraliyet Zırhları İMPARATORLUK Zırhları Renkli Çelikler vs. EkleRİM --11AyrıZırh--
*GM Görevden Otomatik Duyuru yapmasını EKLERİM
*Banka-Piyango vs. NPC- Extra NPC'ler yaparm
*Para Bugunu Kaldırırım
*Özel Maplara Özel ISInlanma yüzüğü Eklerim
*Yeni Görevler eklerim(Keslecek mob u - ödülü vs. ayarlarım)
*Boss-Metin-NPC Sabitleriö
*Yeni TR Deki Kask Kalkan vs. EKLERİM
*Depo Yüzüğü-Isınlanma Yüzüğü Eklerim
*Baslangıcta İtem-lwl-Yang-At vs. Vermesini ayarlarım
*Market vb.NPC Editlelerim
*Kraliyeti Ticarete Koymayı Sağlarım
*İtem lwl Yang vs. Veren NPC Yaparım
*Ox soruları Hazırlarım-Deiştiririm
*AZRAİL KATINI AKTİF YAPARIM
*Pack Editler Yeni Bir Hale Getiririm (örn. REKLAM YAPILACAKSA: oyun içinde ESC Menüsünde ''İstenilen Yazı'' Seçeneği Ekleyerek Tıklandığında AÇIKLAMALAR Vs. EKLERM
*Yönlendirmeler Vs. Yaparım.
*GM Logosu Deiştiririm
*120,150,200 lwl itemleri eklerim
*4ch Eklerim - CH Sayısını Arttırırım
-----------------------------------------------

BUNLARIN DISINDA YAPTIĞIM Farklı ÖZELLİKLERDE BULUNMAKTA.
+ YAPABİLDİĞİM Birçok Şey Bulunuyor
FİLES GELİŞTİRİYORUM.

Winscp/Filezilla/Navicat/Putty Programlarını iyi birşekilde kullanıyorum.

KODLAR İle uğrasarak deiştiriyorum özellikleri vs.

Özel Tasarımlar Yapıyorum(Oyun İçi)
Dosyaları Düzenleme vs. yapıyorum.

Site Tasarlıyorum.

PACK Dosyalarını Editliyorum Özellklerini vs. arttırıyorum.

FİLESİNİZİ GELİŞTİREBİLİR, ÖZELLİKLERİNİ Arttırabilirim.
2011 Fileslerinde vs. Yapılan Tüm Yenilikleri FİLESE-Servere Ekleyebilir, Kendi yaptığım Birçok Yeniliğide Ekleyerek Server-Filesinizi Daha İyi Bir hale getirebilirim.

Genellikle ONLİNEYİM. Bunlar dedigim gibi sadece bazıları
Metin2 pvp serverleri ile uzun zamandır uğrasıyorum. bunu kısaca bi anlatıyim:

ilk olarak 1.5 sene önce hamachi bir server kurdum programları - dosyalarıyla vs. uzun süre uğrastım. Sürekli yenilikler Yapmaya calıştım.
belirli bir süre sonra bir VPS Server açtım tüm çalışmalarımı bunun üzerinde denedim gerçekleştirdm + yenilikler yaptım TECRÜBE Edindim-ARTTIRDIM.

Bu serveri Kapattıktan sonra ELİMDE BULUNAN SW DOSYALARI İLE SÜREKLİ OLARAK UĞRAŞTIM KODLARIYLA VS. Bazı Serverlere basvuru yaptım DESTEK VERMEK + TECRÜBELERİMİ GELİŞTİRMEK İçin. Başvuru yaptıgım sw lere seçildim yaptıklarımı bu sw lerin dosyaları üzerinde denedim sürekli yenilikler yapıyordum.Destek verdiğim sw lerden brisi olan Mt2İsMylife de bana karsı yapılan bir saygısızlıkta bulundu. bunu gururuma yediremeynce bende sw nin şifrelerini kırıp programlarına baglandım sw üzerinde birçok şey yaptım + edit yapark gm leri ve tl leri kestm bunuda resm seklinde sw nin sayfasın koydm anladılar bnm kim oldugumu.

Bunu söylüyorum fakat kötü niyet ile deil. bana syledikleri ağır geldi bende bu yüzden yaptım bunu. yoksa gönlümde ALLAH Var kimsenin emeğine saygısızlık etmem.
Yeni Bir server daha açtım. ------ bu sw yi 07.06.2011 tarihinde actm.

Serverin şirketini 2. ay deiştirdim. Deiştirmeden önce
ilk ay ki şirkette SİTE FTP Bilgilerinide almstm. Sitesini kendim Tasarladm. 7 adet panel seçeneği Ekledm. Online market ve Admin panel sistemi vs. ekledm.

http://www.izlesene.com/video/luxsor-site/3801571 panel videoları

Elimde Farklı Paneller Bulunmakta
Oyun içinde ise birçok şeyi kendim yaptım yenilikler vs. ekledm.Özelliklerini arttırdım. Üzerlernde NİCKİMİDE Yazdım.
Oyun Packini kendim yaptım. birde örnek vereyim:
OYun içerisinde ESC Menüsünde En üst Kısımda '' RaptorMt2-LuXsoR Destek'' Yazdım. Yardm menüsü Üzrnde kendi açıklamalarımı vs. ekledm. (Resimlerini Site İçerisinde Bulabilirsiniz.)

2. ay şirketi deiştirdim.
Bu şirket site panelini profesyonel bir sekilde kuruyor. FTP Bilgilerini almadım.
fakat oyun içerisinde Bİrçok ÖZELLİK Geliştirdim. BU Özellkler Aşağıda Yazmıs olduğum Yaptığım Birkac şey İçerisinde Yer Almaktadır.
Buda sitem girip Yaptıgım panellere bakabilirsiniz http://www.erdalpvp.tr.gg/ bekliyorum cevaplarınızı yazmam burada baştan savmadır normalde iyidir :) panellerde vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri