R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

tolga bilisim tesekkur ederım :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hertok78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 745
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ewt arkadaslar tolga bilisimden sunucu alıcaktım param elıme aksam 11 de yatırdım adamlar 15 dk da verı oyunda sorun cıktı anında yemın edıyorm 5dk yaptılar hll olsun dıyorum buraya konu acmamın sebebı kımseyı oğmek degıldır dogruları soyluyorum ben aldım cok memnumun kararsız kalanlarda tolga bılısımı denesın derım ıyı gunler turkmmo halkı :)

Konu kilit pls. o kadarda atma yalana gerek yok hem tolga bilisimin izmasiyle senin imzan aynı ve yazı tiplerin de aynı kullanıyorsun ip adresinizde aynı görünüyor sahtekarlıgın bu kadarı olmaz . acil konu kilit pls

o arkadasımız musterımızdır beyfendı sıkayetlerı gırınız sonra burda bızı kötuleyınız elınızde sonuc yokken kımseye suc atmayınız iyi gunler dılerım

15 dakikada server mi açılır yalanın bu kadarı olmaz hem bi sorun 5 dakikada cözülcek bisi degildir reboot zaten 5 dakika sürüyor sorun tespit de en az bi 10 dk sürer bu kadar da sallamana gerek yok

Bi kere burda şu yanlısı düzeltiyim bi makina 15 dakikaya açılır nasılmı ?
Elinde önceden kurulmus hazır stok varsa talep edildiği an verilir ...

Bi sorun 5 dakikada çözülür nasılmı ?
Servere format (reboot değil ) çekersin . Game ' ye format çekmek 2 Dakikanı almaz ..
Formatı çektinten sonra reboot atarsın . Arkadaşım sen nerde rebootun 5 dakika oldugunu gördün herhalde senin evindeki bilgisayarını açık kapatmak 5 dakika sürüyor . Bu onu anlatır . Rebootta en fazla 2 dakika sürer . Etti 4 dakika . Start verirsin oda 2 dakika sürer 6 dakika .

Daha hiç sunucun olmadan bu işlerden anlamadan gelip buraya anlamsız yorumlar atmaa !
Bildirildin .
Sizin amacınız basbaya firma karalamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri