Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

sorry your system does not support 3d graphics

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oryhan1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

metin2 girmiyorum 1 ay oldum :mad:sorry your system does not support 3d graphics dio nasil yardim et olursa seviriniz + Rep Vericem

Kardes 3D YOK YÜKLE GEÇER VE + REP İSTERİM:D

Arkadaşlar O Hatayı Vermesinin Sebebi Ekran Kartıdır. Bunun İçin 2 Tane Madde Vadır. Bunlardan 1 inden Dolayı O Hatayı Veriyordur:

1. Ekran Kartı Yüklü Deildir: Bilgisiyar Cdlerinden Birinden Birini Takıp Bilgisayar Simgesine Sag Tıklayıp>>>Yönete Basıp>>>Ordan Aygıt Yöneticisini Seçin. Orda Bazı Yazıların Başında ? Simgesi Varsa O Program Yüklü Deildir. O Yüklü Olmayan Programın Üstüne Sağ Tıklayıp Sürücüyü Güncelleştir Diyip Ordaki "Evet, yalnızca bu kez" Seçeneğine Tıklayıp İleri>>İleri Demeniz Yeterlidir.

2.Ekran Kartı Yetersizdir: Ekran Kartınızı +512mb Olması Lazımdır. ( Başa Koyduğum "+" 512mb Ve Daha Yükseği Anlamında )

İnşallah Yardımcı Olabilmişimdir. ;)

Arkadaş çok üzgünüm ama pd ne ya vüris bulaştı yada formaya attın:
aynı sorun bendede var
ama hiç endilişenmiyorum
olsa olsa pc çöker :D
şaka şaka
bu hata ekran sürücüsünün yeterli olmadığını söylüyor yetelri kılmakk ıçın bilgisayarının Drıver (sürücü)sünü yüklenmen lazım benim markası DIGITAL ez LG seninki nedir bilemem ben yüklüyecem sorun çözülecek (merak etme pc yi aldığında verilen cd lerin arasında vardır cd nin içinde nası kurcağın yazılıdır.)

arkadaşlar benim bilgisayara deep freeze die bi dalga bulaştı silemedim sistem geri yüklemesi yaptım ama geri yükleme yapmadan önce metin2ye girebiliodum şimdi ise gireceğim zaman tam olarak sorry,your system does not support 3d grapichs Please check your hardware and system configaretion then try again diyor baktım gerçektende oyun grafik özelliklerim en aşağıya düşmüş nolur yardım edin ?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri