[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

‘Her şey ortada’

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hacow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 187

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Trabzon kaptanı Tolga Zengin, geçen yıldan daha başarılı olmaları gerektiğini belirtti, “Ancak şampiyonluğu kaçırdık demek istemiyorum. Çünkü herşey ortada. İnşallah bu sezon emeklerimizin karşılığını alacağız” diye konuştu

Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin, geçtiğimiz sezon şampiyonluk kupasını kaldırmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Şampiyonluğu kaçırdık demek istemiyorum. Çünkü her şey ortada” dedi.
Kaptan Zengin, çok iyi bir kamp dönemini geride bıraktıklarını belirtirken, “İnşallah emeklerimizin karşılığını alacağız. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde yer alabilmek. Rakibimiz belli oldu. Benfica’yı geçtikten sonra, bir sonraki turu da aşarak gruplara katılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Bu sezon geçtiğimiz yıldan daha başarılı olmaları gerektiğine de dikkat çeken Tolga Zengin, “İnsanların bizden beklentileri var. Bu beklentilere cevap vermemiz gerekiyor. Bu kamp döneminde hafif sakatlıklar canımı sıktı. Şu anda da küçük bir sakatlığım bulunmakta. Ama en kısa zamanda bu sakatlık sürecini atlatıp hazır hale gelmek istiyorum. Takım arkadaşlarımın bu kadar özverili çalıştığı bir dönemde ben de elimden geleni yapıyorum” diye konuştu.
Tolga, takım kaptanlığının tekrar kendisine verilmesiyle ilgili olarak ise, “Trabzonspor’da kaptanlık yapmak bizim için gurur verici bir görev. Daha önce de bu görevi yapmıştım. O dönem benden kaptanlık alındığında saygı duymuştum. Şimdi ise seve seve bu görevi yine üstlendim. Burada herkes kendinin kaptanı zaten. Herkes kendine verilen görevi layıkıyla yaptığı için bu konuda bir sorun olacağını düşünmüyorum” dedi.

Teminat hazır!
Bordo-mavili kulüp, Polonya’nın Legia Varşova takımından transfer ettiği Adrian Mirzejewski’nin bonservis bedeli için banka teminatının hazırlandığını bildirdi. Yapılan açıklamada, “Teminat aldığımız banka, Polonya Kulübü’nün çalıştığı bir banka olmadığından Varşova tarafı, farklı bir banka ismi vererek teminatın buradan alınarak gönderilmesini talep etmiştir. Bunun üzerine yönetimimiz gerekli girişimleri başlatmış, istenen bankadan teminatı hazırlatarak işlemleri tamamlamıştır” denildi.

Yürüyüş ricası
Trabzonspor Kulübü, taraftarların bugün Futbol Federasyonu’nu protesto etmek amacıyla yapmayı planladığı yürüyüş konusunda çekincesini belirtti. Yapılan açıklamada, “Her türlü yanlış anlaşılmaya fırsat verebilecek, kulüp menfaatlerinin aleyhine sonuçlar doğurabilecek ve sakinlikle geçilmesi gereken bir dönemin daha da hareketlenmesine yol açabilecek bu eylemin, gözden geçirilmesi büyük Trabzonspor taraftarlarından ricamızdır” ifadeleri kullanıldı.

Sürpriz parti
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Hollanda’da sürdüren Trabzonspor’da, hafif sakatlıkları bulunan Burak, Engin ve Giray dışındaki tüm oyuncular çalışmaya katıldı. Bu üç futbolcunun kontrol amaçlı olarak Almanya’nın Hannover kentinde bulunan özel bir kliniğe gittikleri belirtildi. Öte yandan, 26 yaşına giren Burak Yılmaz için önceki akşam sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Trabzonspor, Hollanda kampındaki son hazırlık maçını bugün TSİ 20.00’de Belçika’nın Charleroi takımıyla oynayacak. Bu arada, pilot takımı 1461 Trabzon’da forma giyen ve bir süre önce lösemi hastalığına yakalanan genç oyuncu Habip Şen tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri