Arkadaşlar oyunda gören varsa bilir.. HaketmedimSe, Elixtir.. Bu 2 çarda kullanmıştım.. Hilenin faydası bir tuşa basıp lag oluyorsunuz yani ekranda herkes duruyor.. Sonra bi tuşa daha basınca dewam ediyor.. Kullanabilen için çok güzel bi hile.. Hileyi satıyorum almak isteyen varsa bana özel mesaj atsın veya aşağıda vereceğim msn i eklesin fiyat konuşuruz.. Fiyat dediğim illahi para olmak zorunda değil.. Şans kutusu felanda olabilir.. Bu hile asla kalkmayacak o yüzden fiyatı biraz fazla olcak.. Buyrun kanıt olarak video çektim.. Amatör bi çekim ve bilgisayar kastığı için elimden anca bu kadar geldi..
msn adresim : Yellow_NovyBlue@hotmail.com
Alacak olupta inanmayan varsa aynı odaya girip gösterebilirim.. (Sen lagsın diyenler internet hızım 8mb.. Pc ekran kardı 256 olduğu için Camstudio ile beraber kastı biraz..)

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
msn adresim : Yellow_NovyBlue@hotmail.com
Alacak olupta inanmayan varsa aynı odaya girip gösterebilirim.. (Sen lagsın diyenler internet hızım 8mb.. Pc ekran kardı 256 olduğu için Camstudio ile beraber kastı biraz..)
ne Lagı KArdeşim Modem Atıyorsun. Ve bu SSni Joygame Veriyorum.! Modem atmak Sınırsız Ban Cezasındır.
+
Ücretli Konu açmak Yasak konu Kilit..!
+
Ücretli Konu açmak Yasak konu Kilit..!