HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba, Arkadaşlar, Kendi editledim, Tasarımladığım, Bir paneli sizlerle paylaşmak istedim çok güzel bir görünüşlü dikkat çeken bir panel.
NOT: Emek hırsızlarına lütfen gününü gösterelim.Panelleri alıp kendisi yapmış gibi paylaşan sitelere tepkinizi gösterirseniz çok sevinirim.
Not: Anlatım konunun aşasıda sunulmuştur, istek üzerine rahat rahat yapabilirsiniz artık.
Hala yapamayanlar için SKYPE: furkan.bakar
İndex | Resim |
Bu Panel tamamen tarafımca editlenmiş ve tasarımı yapılmıştır..
VİRÜS SONUÇLARI ;
LİNKLER ;
Bu Panel tamamen tarafımca editlenmiş ve tasarımı yapılmıştır..
VİRÜS SONUÇLARI ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
LİNKLER ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İstek Üzerine, Panel nasıl kurulur, Nasıl ayarlanır vb?
- Adım >> Dosyayı öncelikle indirin,
- Adım >> Dosyanın içindeki tüm dosyaları klasör oluşturup içine aktarın ve bekleyin, Adım >> Şimdi FTP " FileZilla veya WWW " Ne Kullanıyorsak siteye bağlanmak için açalım,
- Adım >> Bağlandıktan Sonra FTP'den public_html'a girelim, oradaki tüm dosyaları temizleyelim,
- Adım >> Yeni Klasör'e attığımız tüm dosyaları Ctrl+A yaparak hepsini kopyalayıp, FTP' İçine tutup bırakalım, Kendisi otomatik olarak aktaracak ve aktif hale getirecektir,
- Adım >> Bakar52PaneL İçinden, Bağlan'a Girelim, İçindeki Conn vb tüm dosyaları server bilgimize göre editleyelim ve kayıt edelim işlemimiz burada bitmiştir.Siteniz ne ise artık aktif, hayırlı olsun..
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Süper
Squitin Paneli![]()
Ben editledimi ve tasarımladımı belirttimkodlama vb bana ait değil
..
Diğerlerine rica..
Squitin Paneli![]()
Ben editledimi ve tasarımladımı belirttim
kodlama vb bana ait değil
..Diğerlerine rica..