SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
Hikaye Ekle

Lanet TAklitçiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 548

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çarın sorumlulugu sahibindedir , editler gittiyse yapılcak birşey yok , iade edilmez . Dedigim gibi çarın sorumlulugu kişiye aittir . Belkide kendi istegi ile verdi , aslında kendi istegiyle item veriyorsa ve itemi çalınıyorsa ne olursa olsun hak talep etmemeli . Sonuçta güvenmiş vermiş TR ' de kural bu . Burada kurallar 2-3 yıllık var heralde .

Ip ban yada IP testi yasaktır , yasal suçtur böyle birşeyde gerçekleşmez ayrıca

Çarın sorumlulugu sahibindedir , editler gittiyse yapılcak birşey yok , iade edilmez . Dedigim gibi çarın sorumlulugu kişiye aittir . Belkide kendi istegi ile verdi , aslında kendi istegiyle item veriyorsa ve itemi çalınıyorsa ne olursa olsun hak talep etmemeli . Sonuçta güvenmiş vermiş TR ' de kural bu . Burada kurallar 2-3 yıllık var heralde .

Ip ban yada IP testi yasaktır , yasal suçtur böyle birşeyde gerçekleşmez ayrıca

:ka19::ka19:

Arkadaş HAKLI. Sonucta Suç Admin veya Yöneticilerde Degil. Suçu Birde Kendinde Aramaya Çalısmanı Öneririm.Her Önüne Gelene Güvenmemeni Tavsiye Ederim.Arkadaş Çevreni İyi Seç.
:rolleyes:

Son düzenleme:
Galiba siz kökten okuma özürlüsünüz kusurabakmayn ama bn adminlere suçlamadım az kafanı yorum ve artslik yapıpta böle yok böle yok söyle diyecigine önce yazılanı oku ona göre cvp wer.Ayrıca bn aynn şunu izah ettim"eğer admin verebilirse verisin"dedim ama eger wermezsede canları sagolsun kndi cebimden öderim dedim burda şimdi artislik yapıpta forumda kişilik kazanmaya çalışmayın, bir çogunuzu görüyorum oyundada ne mallıklar yaptıgınızı.Ws de yenilipte neyse gerisini konusmaya gerek yok, hadi oynamıorsanızda böyle modorötöleri taklit ederk, yok geri iade yapılmaz felan saçmalıklarda bulunmayın bn ztn öle birşeyi istemedim yaparlarsa rica ettim az oyunlarda beyinini yoraacagına kıçını kırıp 2 satır bişiler okusan yazılanlara cvp wermeyide iyi anlarsın sonrada bana burda gelip laf sokmaya çalışmassın umarım!!

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri