HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
şu oyunda oynadım oynıyalı her türlü pislik onursuz gurursuz insanlar gördüm tabi onlara insan derseniz.şrfsizin teki bnm adımı kullanrak kardeşim gibi sewdigim arkdaslarımı severusss theassians barsh96 arkdaslarımı soydu xS.Ve onlarında bazı arkasları ama tabi bazıları bana suçalama attı.Siz yönetiiclerden istdigim panerlden bi bakarmısınız Gamze1905 mi 1907 öle birisi nicikiyle bnm suramın ChatLaX ın ip numaralarını bi bkaarmısınz aynımı.Heee baska biride derse baska pc den soydun bn suramı baska pc den açıcak kadar salak deilim kim bilir keylogr fln neler wardır her neyse.Tek istedigim sayın yöneticiler bu onursuz gurursuz kişinin ip numarını bulup hesaplarına girilip arkdaslarımın editlerini geri wermenizi ısrarla rica ediyorum wermezsenizde kendi cebimden öderim orası bnm için hiç sorun degil emin olun.Biz kardeşim dedigimiz insana sahip çıkarız.Ne olursa olsun iyi günde sevgisini kötü günde üzüntüsü paylaşırız Ve allaha şükür şu oyuna baslıyalı 3yıl fln oldu yukarıda allah war kimsenn ne parasını ne itemini almışıgım çalmışlıgım wardır.1yang a bile muhtaç ettirmedim kndimi hem oyunda hemde gerçek hayatta we böyle oldugum içinde çok mutluyum
tmm kardesm ben sana inandım, bundan sonra da hep inanıcam fakat şu arkadaşlarımın editlerini lütfen adminler geri verin çnkü kndimi suçlu hissediyorum, hepsi bnm yüzümden xS
Admin wermese bile en yakın zmanda ankaraya gidince kndi cebimden ödicem mrk etme
Allah'tan Bırakmışım şu oyunu. Ha Heveslenmeyin Gm sizi bi tarafına takıp itemleri geri vereceiğini sanmıyorum.
O İtemleri Soyan BaşkentVİP Emin Olun
Olayı Anlatıcam AshuR Şahidimdir.
---
BaskentVip Oyundaki nickiyle ChatlaX Beni birisyle tanıştırdı. İsmi Canan felan dedi. Eyvallah dedim bende. Herneyse durduk yere bu kıza çok güven felan dedi bişyler saçmaladı. Tamam dedim. 5Dk Sonra Benden Kutsalı istedi o Canan. Sonra bi anda çıktı. Tam Canan Çıktı bi anda Chatlax Pm atıyor.'Birader o Canan şerefsizi beni soydu :S full edit gitti.' diyor . Bende 'sendemi
' deyip uzatmadım . ChatlaX'ta geliyor bana Ort. Kutsal Veriyor:=) Şaka gibi. Daha sonra O Canan Chara Giriyor. Chatlax ve o Tartışıyorlar. Ama Orada AshuR ile birşey Dikkatimizi çekti. ChatlaX yazdıgında Canan Susuyor. Canan Yazdıgında Chatlax Susuyor. Normalde Bu Tür Olaylarda Yazılr Birbirine girer. O Ona söver o Ona. Ama öyle bişey yoktu. Sonra ChatlaX Canan'ı Serbest Olup Kesiyor. Canan Kalkıyor. Chatlax yan chardan hemen maus ile ileriyi tıklıyor. Canan'ın Charı Odun Gibi Koşarken Chatlax Koşuor Kesiyor felan 
Çok belli ettin ChatlaX(Hakan)
Sana insan demeye 1 şahit bulamam
O İtemleri Soyan BaşkentVİP Emin Olun

Olayı Anlatıcam AshuR Şahidimdir.
---
BaskentVip Oyundaki nickiyle ChatlaX Beni birisyle tanıştırdı. İsmi Canan felan dedi. Eyvallah dedim bende. Herneyse durduk yere bu kıza çok güven felan dedi bişyler saçmaladı. Tamam dedim. 5Dk Sonra Benden Kutsalı istedi o Canan. Sonra bi anda çıktı. Tam Canan Çıktı bi anda Chatlax Pm atıyor.'Birader o Canan şerefsizi beni soydu :S full edit gitti.' diyor . Bende 'sendemi
' deyip uzatmadım . ChatlaX'ta geliyor bana Ort. Kutsal Veriyor:=) Şaka gibi. Daha sonra O Canan Chara Giriyor. Chatlax ve o Tartışıyorlar. Ama Orada AshuR ile birşey Dikkatimizi çekti. ChatlaX yazdıgında Canan Susuyor. Canan Yazdıgında Chatlax Susuyor. Normalde Bu Tür Olaylarda Yazılr Birbirine girer. O Ona söver o Ona. Ama öyle bişey yoktu. Sonra ChatlaX Canan'ı Serbest Olup Kesiyor. Canan Kalkıyor. Chatlax yan chardan hemen maus ile ileriyi tıklıyor. Canan'ın Charı Odun Gibi Koşarken Chatlax Koşuor Kesiyor felan 
Çok belli ettin ChatlaX(Hakan)
Sana insan demeye 1 şahit bulamam