HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.A arkadaşlar....
Kendim kodlamış oldugum bir şaka virusu kaynak kodları felan hepsi içindedir.
Hiç bir zararı yoktur korkmadan arkadaşınıza şaka yapabilirsiniz tabi karşı tarafa nasıl yedirirsiniz o size kalmış bişe.
Virüs çalıştıgı anda system32 içerisindeki dosyaları siliyormuş gibi gözükür.
Virusun kaynak kodlarının içerisinde birtane kod var fakat o kodun önüne tırnak işareti koydum o tırnak işaretini kaldırırsanız virüs şaka yapmaktan çıkar gerçek bir virüse dönüşür ve sistem çökebilir. Siz kodları dahada geliştirebilirsiniz.
Nese ben çok konuştum en iyisi linki vereyim .
Lİnk : // virüs total yok
Kendim kodlamış oldugum bir şaka virusu kaynak kodları felan hepsi içindedir.
Hiç bir zararı yoktur korkmadan arkadaşınıza şaka yapabilirsiniz tabi karşı tarafa nasıl yedirirsiniz o size kalmış bişe.
Virüs çalıştıgı anda system32 içerisindeki dosyaları siliyormuş gibi gözükür.
Virusun kaynak kodlarının içerisinde birtane kod var fakat o kodun önüne tırnak işareti koydum o tırnak işaretini kaldırırsanız virüs şaka yapmaktan çıkar gerçek bir virüse dönüşür ve sistem çökebilir. Siz kodları dahada geliştirebilirsiniz.
Nese ben çok konuştum en iyisi linki vereyim .
Lİnk : // virüs total yok
Moderatör tarafında düzenlendi:
1-Flood yapma
2-Virüstotal yok banın açınca düzelt.
Şu forumda gördügüm en gıcık modsun bu senin görevin sen ne işe yariyorsun o zaman post kasmak için yazi yaziyorsun başka bisi degil indir bak varmi virüs kendi görevin eyer yapamam diyorsan bırak bu işi :ka24:
Şu forumda gördügüm en gıcık modsun bu senin görevin sen ne işe yariyorsun o zaman post kasmak için yazi yaziyorsun başka bisi degil indir bak varmi virüs kendi görevin eyer yapamam diyorsan bırak bu işi :ka24:
Katılıorum Ve Tşkler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)