mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

!!!Serverimiz Tamamdır SizLer Eksiksiniz!!!2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Halil422
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunda P, Kahraman-Zalim olma, Asker At alma, belli yaratıklara dönüşme 1 NPC de toplanmışıtr.
Şebnem, extra özellikler, oto yang, level gösterimi, saç stilleri mevcut!

NpcLerimizde Sura Ninja Savasçı Şaman 65 LwL Silahları 70 LwL Zırhları Vardır...
Çelikden Kıraliyete Dönüşüm Vardır...ZOR .d
Oyuna Girdiqinizde Görev Gelir Tıklayın 500 Adam Öldürceksiniz Baska Bayrakdan Öldürün 1Tirilyon Verir...
0 Lag 5000 Oyuncu ONLİNE AlaBilir...
Edit Satışımız AsLa Olmucaktır...

Işınlanma yüzügü vardır.
Evlilik eşyaları NPClerde satılıyor.
EvenTLerimiz Sitede Yazıyor...Ejderha Odası WS Odası
LeveL sınırı 254'dir.
Map Işınlayıcı : Zpmbi Odası KristaL oDası EvenT Odası MevcuTTur...

Destek MSN adresi mevcuttur. Oraya atacagınız mailler sayesinde oyun düzenlenebilir.
*OYUN KESİNLİKLE UZUN ÖMÜRLÜDÜR. OYUN TASARIMCISI VE SAHİBİ [TL]Kurucu OYUNA SÜREKLİ YENİLİKLER GETİRECEKTİR.
*OYUNDA LAG YOKTUR. ZORLUK DERECESİ ; ORTA SEVİYEDİR, EMEK SERVERIDIR. SÜRGÜN MAĞARASININ PACKİNİ İNDİRMESENİZ BİLE GİRİNCE BUGTA
KALMA PROBLEMİ YAŞAMAZSINIZ. (YARATIKLARI GÖREBİLMEK İÇİN PACKİ İNDİRİN.)
Eventlerimizin başlıcaları şu şekildedir..;
Metin Yağmuru.
OX Yarışması.
Düello Turnuvası.
Lonca Savaşları Turnuvası.
Bize katılın. Unutmayın serverda sürekli güncelleme ve yenilik ile sizlere daha kaliteli bir server keyfi yaşatacağız.
ÖNEMLİ NOT:Sitedeki "TANITIM" bölümünüzü incelerseniz oyun hakkında ögrenmeniz gereken şeyler oradadır, facebook sayfasından bizi takip edebilirsiniz..

Kasılmak Kolaydır... 4 SaaTTe 99 LwLSınız 2 Hafta Kasarsanız 200 LwLSınz Siz BilrSiniz...
BENDEN BU KADAR GERİSİ SİZE KALMIŞ...

Sitemiz www.krangersmt2.com

8521.jpg

Fotodaki Benim...!Yani...! aLem BuYSa KraL BeniM !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri