ZORBAMT2 15 Tem 2011 #1 Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA! [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]İngiliz model Lucy Pinder, bir erkek dergisine, ev işi yaparken verdiği pozlarla ilgili olarak, `Ev işi yapan kadınların erkeklere niçin seksi geldiği anlayamadım. Ama her zaman en beğenilen pozlarım onlar oluyor.' Diyen 27 yaşındaki güzel, `Bana gelince evde vakit geçirmeyi severim ancak, ev işleriyle aram çok iyi değil. Temizliği yardımcım yapıyor ben arada sırada kek pişiriyorum` açıklamasını yaptı. [/FONT] Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA! [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]İngiliz model Lucy Pinder, bir erkek dergisine, ev işi yaparken verdiği pozlarla ilgili olarak, `Ev işi yapan kadınların erkeklere niçin seksi geldiği anlayamadım. Ama her zaman en beğenilen pozlarım onlar oluyor.' Diyen 27 yaşındaki güzel, `Bana gelince evde vakit geçirmeyi severim ancak, ev işleriyle aram çok iyi değil. Temizliği yardımcım yapıyor ben arada sırada kek pişiriyorum` açıklamasını yaptı. [/FONT]