Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Rappelz Online Başlangıç Rehberi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaman444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yeni başlayanlara bir öneride benden, biliyorsunuz client boyutu çok fazla.Kotalı kullanıcılar için en iyi yöntem indirmemek :) nasıl oluyor derseniz söyleyeyim, free2play diye bir dergi var yeni çıkmış.Online oyunlarla ilgili sadece.2 dvd hediye veriyor içinde online oyunlar var yaklaşık 9 tane.Bunlardan biri de rappelz.Dergiyi alıp içinden çıkan dvdleri açıp rappelzı yükleyebilirsiniz.Bende öyle yapmıştım.İyi eğlenceler..

yeni başlayanlara bir öneride benden, biliyorsunuz client boyutu çok fazla.Kotalı kullanıcılar için en iyi yöntem indirmemek :) nasıl oluyor derseniz söyleyeyim, free2play diye bir dergi var yeni çıkmış.Online oyunlarla ilgili sadece.2 dvd hediye veriyor içinde online oyunlar var yaklaşık 9 tane.Bunlardan biri de rappelz.Dergiyi alıp içinden çıkan dvdleri açıp rappelzı yükleyebilirsiniz.Bende öyle yapmıştım.İyi eğlenceler..

evet bende öyle yaptım çok iyi oldu kotam dolmamış oldu.hemde yanında birsürü oyun var film var.kim yapıyosa dergiyi ellerine sağlık :D

saol bide şu hayvan kartları nasıl kolay düşürülür bulabilirseniz iyi olur

yaman444 süpersin cok sag ol cok işime yaradı.

Ayrıca birk ac sorum var:

1) Her ırkta sumoner var peki bunların farkı ne neden her ırkta sumoner var.

2) Sen su an oyunu oynamıyor musun?ııı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri