- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yeni başlayanlara bir öneride benden, biliyorsunuz client boyutu çok fazla.Kotalı kullanıcılar için en iyi yöntem indirmemek
nasıl oluyor derseniz söyleyeyim, free2play diye bir dergi var yeni çıkmış.Online oyunlarla ilgili sadece.2 dvd hediye veriyor içinde online oyunlar var yaklaşık 9 tane.Bunlardan biri de rappelz.Dergiyi alıp içinden çıkan dvdleri açıp rappelzı yükleyebilirsiniz.Bende öyle yapmıştım.İyi eğlenceler..
nasıl oluyor derseniz söyleyeyim, free2play diye bir dergi var yeni çıkmış.Online oyunlarla ilgili sadece.2 dvd hediye veriyor içinde online oyunlar var yaklaşık 9 tane.Bunlardan biri de rappelz.Dergiyi alıp içinden çıkan dvdleri açıp rappelzı yükleyebilirsiniz.Bende öyle yapmıştım.İyi eğlenceler..- Katılım
- 31 Ocak 2010
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yeni başlayanlara bir öneride benden, biliyorsunuz client boyutu çok fazla.Kotalı kullanıcılar için en iyi yöntem indirmemeknasıl oluyor derseniz söyleyeyim, free2play diye bir dergi var yeni çıkmış.Online oyunlarla ilgili sadece.2 dvd hediye veriyor içinde online oyunlar var yaklaşık 9 tane.Bunlardan biri de rappelz.Dergiyi alıp içinden çıkan dvdleri açıp rappelzı yükleyebilirsiniz.Bende öyle yapmıştım.İyi eğlenceler..
evet bende öyle yaptım çok iyi oldu kotam dolmamış oldu.hemde yanında birsürü oyun var film var.kim yapıyosa dergiyi ellerine sağlık

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
saol bide şu hayvan kartları nasıl kolay düşürülür bulabilirseniz iyi olur
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yaman444 süpersin cok sag ol cok işime yaradı.
Ayrıca birk ac sorum var:
1) Her ırkta sumoner var peki bunların farkı ne neden her ırkta sumoner var.
2) Sen su an oyunu oynamıyor musun?ııı
Ayrıca birk ac sorum var:
1) Her ırkta sumoner var peki bunların farkı ne neden her ırkta sumoner var.
2) Sen su an oyunu oynamıyor musun?ııı
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)