Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

kömik şeyleri paylaşalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan natako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 342

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Facebook durumuna "hayat beni neden yoruyorsun" yazan 14 yaşındaki kız.Ne oldu annen yine ekmek almaya mı gönderdi?

Gece yatarken 3 Boyutlu gözlük takıp öyle yatıyorum, artık rüyalar daha heyecanlı. Beyin hiç bu kadar bedava olmamıştı.

Migros'a gidip Tamer Karadağlı'yı örnek alarak "bu kelebek makarna uçmuyo?" dedim. Çıkışa kadar kovaladı ***********.

Nefes Kesen Dakikalar İçin Kafanızı Suya Sokun

kendi düşen ağlamazmış ne yapalım yani. hahaha yine çok güzel düştüm...:D

'ßazen Gèrìyé dönüp ßakıyorum... ßoynum ÇıtLıyor RahatLıyorum GüzeL oLuyor yani.'

Tembellikten kurtulma metodları no: #6543145645644227915861 işte önce o numarayı okuman gerekiyordu.

Selam, Ben; Monitöre konan sineği Mause ile korkutmaya çalışan kişi. Naber?

Dersteyim. Hoca:''Ben size farklı gözle bakıyorum,''dedi. Aldım kitaplarımı çıktım, sapık mıdır nedir.

Telefonumun diğer özellikleri yerine, En çok sessizde bırakıp evin içinde kaybetme özelliğini kullanıyorum

Arkadaşlar 2012'de dünyanın yok olacağı gerçek değilmiş. Az önce aldığım bisküvinin son kullanma tarihi 2013. sorun yok yani...

"Aşkım,beni hiç pahalı yerlere götürmüyorsun" diyen sevgilisini,benzin istasyonuna götüren genç,"depoyu fulle" diyerek kızın gönlünü çaldı.

Kokunu özledim dedi, çoraplarımı yolladım ayrıldık . Nerde hata yaptım bilmiyorum

"I am 25 years old'' bunu ''ay em yirmibeş yırs old'' diye okuyanlar derneği.

Kurt köpekleri, kurt ile köpeğin çiftleşmesinden oluyorsa çoban köpekleri...

Uyandıktan sonra tekrar yatıp rüyasının devamını görmeye çalışanlar derneği..

Parmağı kesildikten sonra halıya kanı damlayan babama "kanın yerde kalmayacak baba, çünkü annem temizleyecek" dedim, dayak yedim

Bi kadehte çocuğa içirip Trafik çevirmesinde çocuğa da üfleterek “bak senin aletin bozuk” diyen canım ülkemin insanını seviyorum

Markete gittim çilekli link varmı dedim .
Linkleri görebilmeniz için üye olmalısınız dedi

'Benim babam toyata gibi adam' diyen çocuk babasına babalar günü hediyesi olarak turbo taktırmış.

+Yedek kalemin var mı?
- Yok hepsi ilk 11'de.

Gittiğim doktor bana günlerin sayılı dese hiç üzülmem valla.Nede olsa sayılar sonsuz

Hakimlik sınavını kazanamayıp ağlayan arkadaşıma ''daha gözyaşlarına bile hakim olamıyorsun'' dedim. artık arkadaş değiliz.

"2 tane zayıfım olan öğrenciye "peki takdir teşekkür var mı?" diye soran amca, belli ki senin okul hayatın da pek parlak değilmş

Bu facebookda güzel bir söz yazınca hemen altında 'çaldım' yazan cins arkadaş polisler tarafından götürüldü. Ohh canıma değsin.!

Çocuklukta şişe çevirmece oynarken mahallenin en taş hatununu öperim diye hep cesareti seçtim,tırmanmadık ağaç,tepe kalmadı.

Düğünlerde dans eden gelin ile damadın kikir kikir gülmelerine sebep olan konuşmalarını merak eden sadece ben değilim demi ?

Espiri yαpmαk için gelen αrkαdαşım "Cemin selαmı vαr"dedi. "αleykümselαm"dedim.Küstü .

Komşunun cocuğu '' Abi bilgisayar calışıyor mu? " dedi '' Yok ev hanımı! '' dedim .. Hayata Küstü.

+ Usta bize 2 tane bol acılı adana çek
-Dostum, niye acılı söyledin ki ben acılı sevmem .
+ Dost acı söyler. :)

Beni taşıyacak erkek istiyorum diyen kadına , kargo şirketi çalışanı talip oldu.

McDonalds'ta ayın elemanına "lan manyak madem ayın elemanısın dünyada ne işin var" deyip kaçtım.

Lays'in zeytin yağlısı yeni çıkmış, demek ki önceden motor yağı yediriyorlardı bize.

Beyaz tenli kızlar, kırmızı allık olayını abartmayın. Sonra testere gibi geziyonuz ortalıkta.

Bi film izlerken strese giren ve sanki senaryoyu kendisi yazmış gibi konuşan canliya "anne" denir.

Hastanede sıramı bekLerkn Tc. KimLik no'ma kadar, herseyi soran teyze , Canımsn .

ARKADAŞLAR METNİN İÇERİSİNDE ARGO VEYA KÜFÜR VARSA AFFEDİN ATLAMIŞ OLABİLİRİM AYRICA FACEBOOKTA O DEĞİLDE; VE DOKTOR BU NE DEN ALINTI YAPILMIŞTIR

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri