Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Tehlike Altındasınız;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geforce38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar Son Zamanlarda Lisanslı Panelleri Ücretsiz Dağıtan Şahıslar Panelin İçine
Shell SQL İnjection Fake İstemciyle Donatıp İlerki Evrelerde Oyun Bilgilerinizi Çalacaktır;!!!
Orjinal Paneller Paylaşılmaz Satılır Yapan Kişi Dağıtsa Bile İçine Açıgı Entegre Eder Piyasaya Sürer Bazı Arkadaşlar İse Kazan Kaynağına Çevirir ;
Şayet ; Oyun Ve Hesab Domain Güvenliğiniz Risk Altına Girmekdedir;
Şuanda Hala Paylaşılan Panellerin % 95 İnde Shell Vardır Bilmiyorsunuz metin2patcher.info'nun İçindeki Shell Ve Fake Eylem Mevcuttur Bizzat Sistem Ve B.T.U Uzmanı Kendim İle 2 3 Arkadaşa Gönderdim Hesablarınız Tehdit Altında Kimseden Birşey İndirmeyin Bi Hitten Sonra Sunucu Bilgileriniz Dağıtılır Lütfen Panel Paylaşanlara itibar Etmeyin Şu B i Gerçekdirki Lisanlı Paneli Dağıtmak Birde ücretsiz Sizce Adam Zevkinemi Dağıtıyor Sanıyorsunuz ;)
Saygılar :l04:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

konumu baltalama bumu lisanslı sana en gelişmişini 10 dakikada yaparım php asp full fonksiyon

ah Siz Çocuklaaar :)) Nede Benden iyi biliyosunuz Değilmi Profesyonel Web Tasarımcılarda Eğitim Alan ve Bilgisayar Şirketlerinde Çalışan Birinden Çok ama Çok Daha iyi bilirsin Hı Hı :))
İLK TASARIMIM VE ÇOK BEĞENİLDİ BEBEĞİM..
SENİ ANLIYORUM
AHH EVET :)
Paylaşım için TEŞEKKÜRLER. İlk önce HERKEZ kodlara baksın anlamıyorsa bi PROFESYONELE tanışsın ki bir zarar olmasın!

ayar123.php ayarlaeınbakma32201.php gibi şeyler :)
onun orjinali config.php db-setting.php Olması Lazım :)
Ayrıca Şu Panellerde Base 64 Var :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri