OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Tehlike Altındasınız;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geforce38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

VirusTotal İle Taratın SHELL varsa vea trojen söyler size
Birde ayarlar.php turklerin yaptıgı panelin şeyi ingiliz panelleri config olur ayarlar ile ilgili bisi yoktur arkadaşlar

GeForce Teşekkürler ama Birazıcık Sanki YAnlış Bilgi :)

Ayar25454.php gibi Saçma Uzantıda Olan Paneller,
Config1.php Baseli Olur Hepsi

Arkadaşlar kimse endişilenmesin geforce kendisi bişiy zannediyor ;) ha size şunu söylüyüm.. krabab ile'de görüşücem bu paneli normal olarak krabab'danda alsaydınız kodlarında açık varmış .. geçen gün wwebmaster ile görüşüyodum o panelde açık var dedi bizzzat ss gösterid HCK 'ile konuşmalarını .. adam itiraf ediyor resmen .. bab o nedenle 50 TL sanırım smdi anladın ;)

Arkadaşlar kimse endişilenmesin geforce kendisi bişiy zannediyor ;) ha size şunu söylüyüm.. krabab ile'de görüşücem bu paneli normal olarak krabab'danda alsaydınız kodlarında açık varmış .. geçen gün wwebmaster ile görüşüyodum o panelde açık var dedi bizzzat ss gösterid HCK 'ile konuşmalarını .. adam itiraf ediyor resmen .. bab o nedenle 50 TL sanırım smdi anladın ;)

Sataşma Bildirildin İşinizi Bozdum Diyemi Milletin Sunucu Bilgilerinizi Başka ve Bu Hesablardan Konu Açarak Çaliyorsunuz Emek Hırsızlığına Kanmayın Diye Açtık ;
Tabiki İşiniz Bozuldu Ondan Rahatsız Oluyorsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri