Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Windows 7 çoktandır kullandığımız ve windows kullanıcılarının yüzünü güldüren bir işletim sistemi olmaya devam ediyor. Bu böyle devam ederken Windows 8in çıkış tarihini gösteren bir plan atıldı internet ortamına. Steven Sinofsky, Microsoftun gelecekteki Windows planlarıyla alakalı herhangi birşeyden bahsetmiyor. Windows Serverlar için de bazı haberler internete sızdırıldı.
Bunlardan en büyüğü Los Angelesta yapılan Profesyonel Geliştirici Konferansında sergilendiği söylenen iki slayt. Bu slaytlara göre Windows Server için 2012 yılında büyük bir adım atılmış olacak. Diğer slaytta ise Windows 8in kod ismini ve çıkış tarihini gösteriyormuş.
Windows Server her iki yılda bir küçük, her 4 yılda bir de büyük bir sürüm güncellemesi yapıyor. Bundan yola çıkarak söylentileri güçlendirmiş oluyoruz. Windows Server işletim sistemlerinin çıkış tarihleri de yaklaşık Windows sürümlerinin çıkış tarihiyle uyum gösteriyor.
Windows 8 ne zaman çıkacak sorusuna ise şunu 2012′den önce çıkmayacak cevabını verebiliyoruz. Windows 8 beta sürümünün 2012 yılının ortalarında çıkmasını bekliyoruz.
Windows 8′den şaşırtan sırlar
Microsoftun bir planına göre Windows 8 ile birlikte kullanıcılar için online bir uygulama dükkanı olacak. Bu dükkandan uygulamaları ve birçok ayarı kolayca sistemimize aktarabileceğiz. Kullanıcılar istedikleri uygulamaları online olarak satın alıp, istedikleri Windows 8 cihazda kullanabilecekler.
Yani bir Windows Store hizmeti verilecek ve bu kaynaklarda belirtildiğine göre Windows Azure kullanılabileceği söyleniyor.
Microsoft bu tarz bir sistemi önceden de Windows Marketplace ile denemişti. Ama Digital Lockerın uğradığı başarısızlıktan ötürü Kasım 2008′de küçültmüş ve sonunda 2009 yılında tamamen kapatmıştı.
Şimdi ise kurulacak olan bu yeni hizmetin Digiital Locker ve Windows Marketplacein özelliklerinin yerini alması olası. Ayrıca Microsoft yazılımlarını satın almak isteyenler insanlar 3. parti uygulamalarını da buradan satın alınabilecekler.
İnternet Bilgileri
Daha Windows 8 çıkmadan kullanıcılar da büyük bir sabırsızlıkla internette arama yapıyor. Windows 8′le alakalı en çok yapılan aramalarsa windows 8 görünümü, windows 8 indir, windows 8 download, windows 8 tema, windows 8 ultimate, windows 8 crack, windows 8 duvar kağıtları, windows 8 full indir, windows 8 hotfile, windows 8 işletim sistemi, windows 8 kur, windows 8 professional, windows 8 rapidshare, windows 8 sistem gereksinimleri, windows 8 temaları, windows 8 ultimate, windows 8 ücretsiz indir, windows 8 pre xtreme edition, windows 8 varmı, windows 8 yükle, windows 8 wallpaper, win 8 theme, win 8 teması, win 8 indir, win 8 beta şeklinde devam ediyor. Bu aramalardan da görüldüğü gibi daha yeni işletim sisteminin kendisi ortaya çıkmadan kullanıcıların yaptıkları aramalar da kayıtlarda yerini alıyor. İlerdeki günlerde bakalım Windows 8 sürümüyle alakalı ne gibi bilgilere ulaşacağız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)