HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ready to Rumble
World Heavyweight Champion Undertaker will put the title on the line against Rey Mysterio at the Royal Rumble. Will the ultimate forces of darkness cast their shadows over the unwavering heart of The Ultimate Underdog?
Rumble Hazır
World Heavyweight Champion Undertaker Royal Rumble de Rey Mysterio karşı on line başlığı koyacağız. Karanlık güçlerin nihai Ultimate Underdog ve tereddütsüz kalp üzerindeki gölge mi?
Ruthless & rude
After World Heavyweight Champion Undertaker and Rey Mysterio stood face-to-face discussing their upcoming Royal Rumble title match, an uninvited guest crashed the party. Find out who made a bold statement just nine nights before the Rumble.
Acımasız ve kaba
Sonra Dünya Ağır Siklet Şampiyonu Undertaker ve Rey Mysterio karşısında durdu-onların yaklaşan Royal Rumble Başlık maç, bir davetsiz misafir tartışırken yüzüne parti düştü. Kim cesur bir açıklama yapılmadı öğrenin sadece dokuz gece Rumble önce.
DX vs. Straightedge
They're back! Unified Tag Team Champions DX are coming to SmackDown this Friday night to defend their titles against No. 1 Contenders CM Punk and Luke Gallows. Can the straightedge duo dethrone the champions? Photos: Punk and Gallows become No. 1 Contenders
DX vs cetvel
They're back! Birleşik Tag Team Şampiyonlar DX SmackDown bu Cuma gece No karşı başlıkları savunmak için geliyor 1 Contenders CM Punk ve Luke Gallows. Can cetvel ikilisi tahttan şampiyonları? Fotoğraflar: Punk ve Gallows No 1 Contenders haline
No Disqualifications!
After a tag team win over Intercontinental Champion Drew McIntyre on last week`s SmackDown, John Morrison will face McIntyre in a No Disqualification Match for his title. Can The Friday Night Delight regain the coveted title that was once his?
No mahrumiyet!
Sonra etiketi takım Kıtalararası Şampiyonu Drew McIntyre geçtiğimiz hafta SmackDown kazanabileceği, John Morrison bir Hayır Disqualification Maç onun başlığı için McIntyre karşılaşacaktır. Cuma Gecesi Delight o zamanlar olduğu açgözlü başlık yeniden mi onun?
Bullied no more?
Week after week, Women's Champion Michelle McCool has made Mickie James' life miserable. Now, the two go one-on-one. Can Mickie finally put a stop to the bullying, or will the former school teacher give Mickie another lesson in meanness?
Artık zorbalık?
Hafta hafta sonra, bayanlar şampiyonu Michelle McCool Mickie James 'yaşam perişan etti. Şimdi, iki go-on-one. Mickie nihayet zorbalık, ya da eski okul öğretmen Mickie alçaklık başka bir ders verecek bir durdurmak koyabilir miyim?
Arkaşlar bu konuyu açmamın sebebi gelecek maçları size iletmek her zaman günceldir wwe sitesinden alınmıştır ve gerçkten uğraştım emeğe saygı resimleri falan ben upladım türkçeye kendim çevirdim gelecek maçları burda belirtcem alıntı değildir kendim yaptım
EMEGE SAYGI
+R3P
SABİT PLS