kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

BrutelMt2 benim pvpem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 580

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

SERVERİMİZ BAKIMDADIR. 1 ŞUBATTA AKTİF OLUCAK VE YENİLİKLERLE KARŞINIZA ÇIKACAĞIZ.ZIRHLI ASKER ATLAR P SKİLLER
para,DİREK 99 LWL OLMA GİBİ YENİLİKLER BUNLARI ZATEN GMLER YAPABİLRİ DİYORSANIZ SWDE BAZI HATALARÇIKTI ONUN İÇİN BAKIMDAYIZ.SWDE ASLINDA BAŞLAYINCA 70 LWLDENN BAŞLATIYORDUM.VE KASMASI ÇOOOOOOK ZORDU.ŞİMDİ SWMİZ YENİLENİYOR SWDEN GÖRÜNTÜLER.

Serverimizde 99 lwl olmak için Gmlerin yanına gidiniz Gmler 1. köy şehirdedir.
Kırmızı Bayrak olunuz.Bütün gmLER kırmızı bayrakta.Ama server açılınca her bayrağa 1gm verilebilir ama verilmeye bilirde siz kırmızı bayrak olun be nordayım ve diğer gmler.AT VS P SKİL PARA YI GMLER VERECEKTİR.

sERVERİMİZ HAMACHİLİDİR.

Hamachi ağaları

BrutelMt2
BrutelMt2-2
BrutelMt2-3
BrutelMt2-4
BrutelMt2-5
BrutelMt2-6
BrutelMt2-7
BrutelMt2-8
BrutelMt2-9
BrutelMt2-10

Hamachi ağlarının hepsinin şifresi 1 dir.

Pvpmizdeki en güzel yenilik serverimizin türkçeleştirilicek olmasıdır 1 şubatta görüşmek üzere

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri