HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oğlan: 45 Lwl Savaşçıyım Aylık Gelirim Yaklaşık 3.5m Civarında. +9 Dolunayım War Kızınızı Memnun Etmek İçin Zırhımı Satar Yine Mutlu Ederim ..
Anne: Olum Kırmızı Pot İçermisin ?
Oğlan: Saolun İçtimde Geldim Ffendim Bu Arada gül ve Çikolata Getirdim
İsterseniz Yiyin Belki Kutsama Çıkar ..
Baba: Sonra Yeriz Olum Sen Niçin Gelmiştin ?
Oğlan: Efendim Ben Buraya Hayırlı Bir İş İçin Geldim. Kızınız Crazygril'i Çok Sevdim +9 Kaplanına Vuruldum! Ejderha Tanrısının Emri Azrailin Kavliyle Kızınızı Kendime İstiyorum ..
Baba : Bizim Kızımızı ne Edilee'ler Ne Malkolmlar İstedide Wermedik. Ama Olum Seni Sevdik. Başlık Parası Olarak 15m İstiyoruz ..
Oğlan :içinden *quot;Neyse Yha Kızı Aldıktan Sonra Nası Olsa Ticarete 15 Koyulmuyo 1.5m Koydukmudu Bu Moruklar Yerler*quot; Der we Kabul Eder ..
Baba: O zmn werdik Gitti ..
Anne: Olum Kırmızı Pot İçermisin ?
Oğlan: Saolun İçtimde Geldim Ffendim Bu Arada gül ve Çikolata Getirdim
İsterseniz Yiyin Belki Kutsama Çıkar ..
Baba: Sonra Yeriz Olum Sen Niçin Gelmiştin ?
Oğlan: Efendim Ben Buraya Hayırlı Bir İş İçin Geldim. Kızınız Crazygril'i Çok Sevdim +9 Kaplanına Vuruldum! Ejderha Tanrısının Emri Azrailin Kavliyle Kızınızı Kendime İstiyorum ..
Baba : Bizim Kızımızı ne Edilee'ler Ne Malkolmlar İstedide Wermedik. Ama Olum Seni Sevdik. Başlık Parası Olarak 15m İstiyoruz ..
Oğlan :içinden *quot;Neyse Yha Kızı Aldıktan Sonra Nası Olsa Ticarete 15 Koyulmuyo 1.5m Koydukmudu Bu Moruklar Yerler*quot; Der we Kabul Eder ..
Baba: O zmn werdik Gitti ..
. Kızınız Crazygril'i Çok Sevdim +9 Kaplanına Vuruldum! Ejderha Tanrısının Emri Azrailin Kavliyle Kızınızı Kendime İstiyorum ..
burası güzeldi iste