cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Ve murat aksu lİstesİnİ aÇikladi!..

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan hacker_furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 223

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Beşiktaş Kulübü'nde 31 Ocak'ta gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurulda başkan adayı olan Murat Aksu, yönetim kurulu aday listesini, kulübün Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'e teslim etti.

Beşiktaş Kulübü'nün Akaretler'deki binasına, yönetim kurulu listesine aldığı isimlerle birlikte gelen Aksu, listesini açık bir şekilde Yalçın Karadeniz'e verdi.

Teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Aksu, kimseyle pazarlık yapmadan listelerini oluşturduklarını belirterek, ''Yönetim kurulu listesini oluştururken, Beşiktaş'a yakışır bir liste sözü verdik. Onu oluşturduk. Kimseyle pazarlık yapmadan bu listeyi yaptık'' dedi.

Murat Aksu, bugüne kadar bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade ederek, ''İlk defa başkan adaylığını bu salonda açıklamıştık. Şimdi de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Listemizi kapalı zarfta değil, 18 arkadaşla birlikte teslim ediyoruz. Bundan sonra da ilkleri göreceksiniz'' diye konuştu.

Başkan adayı Aksu, 15 Ekim'de adaylığını ilan ederken, Beşiktaş'a yakışır bir liste sözü verdiğini hatırlatarak, ''Beşiktaş'ı yönetmeye hazırız. Herkes kararlılığımızı görsün diye, ilk günde listemizi teslim ediyoruz. İki bayan, 3 finansçı arkadaş listemizde bulunuyor. '1 Şubat tarihinden sonra bu kulübü nasıl daha iyi yönetiriz' düşüncesiyle listeyi hazırladık'' dedi.

Siyah-beyazlı taraftarlara da seslenen Murat Aksu, ''Yapılan anketlerde önde gösteriliyorum. Taraftarlara ve üyelere sesleniyorum: Anketteki destekleri yetmiyor. Bütün kongre üyelerinden tek ricam, 30-31 Ocak tarihlerinde gelsinler, oylarını kullansınlar. Beşiktaş'a sahip çıkalım. Bunu gerçekleştirdiğimizde, Beşiktaş'ta değişimi başlatmış olacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.


-İKİ BAYAN ÜYEYE LİSTESİNDE YER VERDİ-


Murat Aksu, konuşmasının ardından, yönetim kuruluna aldığı isimleri tek tek yanına çağırdı ve basın mensuplarına görüntü verdi.

Aksu, yönetim kurulu aday listesine Gülengül Altınsay'ın yanı sıra Mine Kürkçüoğlu Vargı olmak üzere iki bayan üyeye yer verdi.

Başkan adayı Murat Aksu'nun yönetim kurulu aday listesinde şu isimler bulunuyor:

Ali Baransel, Murat Akdoğan, Emre Berkin, Yahya Kemal Gencer, Merdan Araz, Faruk Pala, Gülengül Altınsay, Bahri Büyükhanlı, Koray Deniz, Mahmut Arslan, Ahmet Nur Çebi, Dündar Yetişener, Adnan Dalgakıran, Mine Kürkçüoğlu Vargı, Cihat Kumuşoğlu, Ender Çolak, Metin Albayrak, Kadir Kılıç.

Aksu, listesinde yer alan Mahmut Arslan'ın, Mersin'de yapımı tamamlanan bir okulun açılışına katılacak olması nedeniyle toplantıya gelemediğini dile getirdi.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst