HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2 Sendkeys mantığını kabul etseydi oo oo
Önce Public Declare Function FindWindow Lib kütüphanesiyle oyunu programa tanıtacaksın ondan sonra cheat engine veya farklı bir programla oyun içinde bulunan kodları kullanacaksın bu kodları pencere içine uygulayacaksın torrentsiz giriş için hackshield klasörünün çalışmasını engelleyip shell "metin2.bin" ile oyuna gireceksin biraz zahmetli iş aslında bir anlatım yapabilirim ama vaktim yok
Önce Public Declare Function FindWindow Lib kütüphanesiyle oyunu programa tanıtacaksın ondan sonra cheat engine veya farklı bir programla oyun içinde bulunan kodları kullanacaksın bu kodları pencere içine uygulayacaksın torrentsiz giriş için hackshield klasörünün çalışmasını engelleyip shell "metin2.bin" ile oyuna gireceksin biraz zahmetli iş aslında bir anlatım yapabilirim ama vaktim yokbu kadar çocukça konular açmayalım lütfen. sadece 1 tusuna bastırarak bot mu yapmış olunur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)