HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Farkındayız biraz uzun sürdü bazı şeyler. Fakat dün bütün gün turkmmo.com un farklı servera taşınması sürdü. mmomt2 ise server değişikliği yapıldı farklı bir işletim sistemine kuruldu. Gecikmenin yaklaşım 16 saatlik bölümü datacenterdan kaynaklandı Oyun kurulumu yapıldı test ediyoruz. Yarın sabaha açılacak. Fakat saat vermek istemiyorum çünkü aksilik durumunda mahçup oluyoruz.
Burda dolandırıcılık yapıldığını söyleyen şerefsizlere aldırmayın. SErver kapanmayacak. Kendisi server açan mmomt2 nin büyümesini kıskanıp çamur atacak yer arıyor.
Beklediğinize değecek merak etmeyin. Yarın server açılacak ve takip eden hafta içinde de çok güzel yenilikler gelecek. Bizden başka fırsatçıların ortalığı boş bulup sallamalarına bakmayın dünden beri server ile uğraşıyoruz o yüzden foruma vakit ayıramadık.
Forumda yazılanları gördükçe boşa uğraştığımızı düşünmeye başladım. Bukadar anlayışsız olunmaması gerekli. Çok zor değil verilen paraların iadesini yapatıp serverı komple kapatmak.
Burda dolandırıcılık yapıldığını söyleyen şerefsizlere aldırmayın. SErver kapanmayacak. Kendisi server açan mmomt2 nin büyümesini kıskanıp çamur atacak yer arıyor.
Beklediğinize değecek merak etmeyin. Yarın server açılacak ve takip eden hafta içinde de çok güzel yenilikler gelecek. Bizden başka fırsatçıların ortalığı boş bulup sallamalarına bakmayın dünden beri server ile uğraşıyoruz o yüzden foruma vakit ayıramadık.
Forumda yazılanları gördükçe boşa uğraştığımızı düşünmeye başladım. Bukadar anlayışsız olunmaması gerekli. Çok zor değil verilen paraların iadesini yapatıp serverı komple kapatmak.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)