HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba beyler çoğu kişi bu dll dosyasına injektör dosyasına kernel dosyasına olan virüsü dolduruyorlar bazı sazanlarda hileyi kullanmak için virüs programını kapıyorlar yapmayın arkadaşlar bilgisayarınız çok zarar görüyor.
Karşılıksız size envanter wall hack mi veriyorlar sanıyorsunuz çok yanılıyorsunuz adam yapsa hileyi niye biriyle paylaşsın? Tek başına kullanır zevkini çıkarır.
Virüssüz windows 7 için wall veya envanter hack vericek içinde injektor ve dll dosyası olmıyacak bir arkadaşımız varsa konun altında paylaşsın ben indirip taratayım size gerekli bilgiyi veriyim.
Karşılıksız size envanter wall hack mi veriyorlar sanıyorsunuz çok yanılıyorsunuz adam yapsa hileyi niye biriyle paylaşsın? Tek başına kullanır zevkini çıkarır.
Virüssüz windows 7 için wall veya envanter hack vericek içinde injektor ve dll dosyası olmıyacak bir arkadaşımız varsa konun altında paylaşsın ben indirip taratayım size gerekli bilgiyi veriyim.
adam haklı sabah pc actıgımda bellek e virus bulaşmış açılmıyo diordu mavi ekranda
format cdsını taktm sıfırlamadan harddisk bölümü gelince pc res çektm düzeldi
format cdsını taktm sıfırlamadan harddisk bölümü gelince pc res çektm düzeldi

hileyi çalıştıran virüs zaten... siz ön yargılı bakıyorsunuz ben yıllardır birsürü virüslü dosya denedim bir kez bilgisayarım çökmedi yavaşlamadı onlar zararsız virüs
Çok haklısın kardeş bugün yaşadım başka bi oyunda hack indirdim pc gidiyodu az daha fortmat attım .s
hileyi çalıştıran virüs zaten... siz ön yargılı bakıyorsunuz ben yıllardır birsürü virüslü dosya denedim bir kez bilgisayarım çökmedi yavaşlamadı onlar zararsız virüs
bazıları fatura işlemlerini, para transferlerini bilgisayardan hallediyor abisi sen halletmediğin için bir zarar görmemiş olabilirsin virüslerin özellikleri ve zararlarını bilmediğini varsayıyorum bilseydin böyle konuşmazdın bu hilelerin hepsinin içinde truva atı vb virüsler var.
Bu virüsler oynadığınız oyunun ıd şifresini facebook twitter gibi internet sitelerinizdeki e-posta ve şifrenizi ve daha bir çok şeyi öğreniyor.
Ayrıca virüssüz çalışan hilelerde vardır bunu sakın unutma

Bildiğiniz virüssüz wall hack ve envanter hack varsa konunun altında paylaşın.
Kernel dosyası olmasın!!! O dosyadan 15 tane truva atı çıktı lep top gidiyordu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)