BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Aynaların Kehaneti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kanakazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bunun hakında bende az çok birşeyler biliyorum bi aralar bende kafayı takmıştım denedimde hatta bizim koridordaki boy aynasında ama birşey olmadı nedeni nemi? söleyim o anki pikolojik bir baskı dan dolayi cogu kisi gerçekten de ayna karsısında o anda kalkamyıor ve ölüme bile gerçekten neden acabilir. ßu konuyu okurken herkez bir pikolojik baskı altına girer ve denesemi denemesemi diye karar altında kalır ve denemek isteyen oluncada deneme sırasinda aklından bin bir türlü şeyler gecirir yok 3 harfliymis yoq dış baglantilar obir boyut felen derken Beklenen olur :) Ki ben denerken bunları bildigim için zihnimi hep boş tuttum başka yone dogru yonelttim ve gördümkü işe yarmadı bende ama pikolojiisi bozuk biri denerken ve baskı altındaysa mutlaka yanında biri bulundursun 2 -3 metre uzak dursun kendisinden egerki uyanamasa o kişi onu uyandırabilsin:)...

Milleti boş beleş şeylerle oyalamayın yaw o an karabasan gelmiştir sizde ayna yüzünden hareket edemediğinizi sanmışsınızdır en mantıklı açıklaması budur yada kendinizi çok kaptırmışsınızdır...

cagtay öncelikle Karabasan gerçekten var:) bunun bilimsel karsıtı uyku felcidir.Bende hep bilimsel yonden bakmaya çalıştım Ama sürekli halk arasında karabasan olarak adlandırlan varlık tarafından rahatsız edildm. Nickimin Anlamıda bu ya iNcußuS* Karabasan kabus:) hergece ayrı bir kabus ve karabasan olayı artık uyumaz oluyordum:) kendimi korkutmamak için hep bilimsel yöne vurdm. Din hocasına sormaya karar verdim gerçekten bu varlık varmı hocam?Hocanın cevabı beni hayretlere düşürdü

-Hoca
KArabasan gerçektende dogada bulunan bir varlıkdır her ne kadar uyku felci ile tanımlansada gercek de vardır ve sizin vucudunuz doga yolu ile temasa geçer ve insanı bogmaya çalışır.. Hernekadar cabalasınızda kalkamasınız .

Benim görüşüm.
Ama şuda gerçektirki bilimsel yoldan bakıncada çok mantıklı bulunuyor yatınca yüz üstü yada kolumuzun üstüne yatıgımızda kan dolasımını engelledigimizden dolayı uyku felci geciriyoruz:) ßana göre karabasan gerçektende var:)

şimdide aynalara bakalım:) cemjeston ayak üstü karabasan gelmez:) diger yorumumdada dedigim gibi bu bir piskolojik etkendir.Bana göre en mantıklısı bu kendim deneyim yaşadım..

DENEYEN VARMIIII xSSSS

Ctrl Resulo abinin yorumlarını okumuyor musun? Denemiş işte :). Büyük cesaret :).

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri