- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
"Simdi yazıcaklarımı kendine çok güvenen aklını kontrol edebilecek kişiler yapsın!!!
Kalp hastası olanların denememesi önerilir
odanıza gidin.yanınızda bi ayna olsun.eğer odanızda boy aynası varsa daha iyi ama normal boyutlu bi banyo aynasıda olur.hiç ses olmicak odada.odanın ışklarını kapatın 1 dk falan karanlıkta oturun sonra,odanızdaki aynanın önüne sandalye koyun.biraz gevşeyin.sonra arka üstünüzden gelcek şekilde loş bi ışık bulun, yakın ve aynanın önüne oturun arkanızdaki duvarda neler göreceğinizi hayal bile edemezsiniz.bişeyler görmeye başlayınca hemen kalkmaya çalışın.hemen kalkamadığınızı görüceksiniz.bunun için o aynanın başına hemen kalkıcam hemen kalkıcam diye kendinizi şartlandırarak oturun çabuk kalkamazsanız kafayı üşütme oranınız baya yüksek.aynaların gizemini kimse çözemedi..." Kaynakwh: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu [Linkler sadece üyelere.... Üye ol]
bide herhangi bi durumda mesuliyet kabul etmiyorum...
Denenilmemesi önerilir...ALINTI...
YORUMLAR.....................................
duymuştum çok dolaşıyor bunlar ve malesefki hepside gerçek
................................................................................
yaaa evde tek başımayımmm annneee
çok tırstımmmmm
................................................................................
arkadaşlar ben denedim.inanmamıştım ilk başta.zaten inanmazdım böle şeylere ama deneyince çok pişman oldum.denememenizi şiddetle öneriyorum.eğer deneyeceksenizde başlayınca kalkmak için bol bol besmele çekin yoksa kımıldıyamıyosunuz.ben hala tir tir titriyorum valla.size tek önerim denemeyin.pişman oluyorsunuz.
Kalp Hastası Olanlar Denemesin !
Kalp hastası olanların denememesi önerilir
odanıza gidin.yanınızda bi ayna olsun.eğer odanızda boy aynası varsa daha iyi ama normal boyutlu bi banyo aynasıda olur.hiç ses olmicak odada.odanın ışklarını kapatın 1 dk falan karanlıkta oturun sonra,odanızdaki aynanın önüne sandalye koyun.biraz gevşeyin.sonra arka üstünüzden gelcek şekilde loş bi ışık bulun, yakın ve aynanın önüne oturun arkanızdaki duvarda neler göreceğinizi hayal bile edemezsiniz.bişeyler görmeye başlayınca hemen kalkmaya çalışın.hemen kalkamadığınızı görüceksiniz.bunun için o aynanın başına hemen kalkıcam hemen kalkıcam diye kendinizi şartlandırarak oturun çabuk kalkamazsanız kafayı üşütme oranınız baya yüksek.aynaların gizemini kimse çözemedi..." Kaynakwh: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu [Linkler sadece üyelere.... Üye ol]
bide herhangi bi durumda mesuliyet kabul etmiyorum...
Denenilmemesi önerilir...ALINTI...
YORUMLAR.....................................
duymuştum çok dolaşıyor bunlar ve malesefki hepside gerçek
yaaa evde tek başımayımmm annneee
çok tırstımmmmm
arkadaşlar ben denedim.inanmamıştım ilk başta.zaten inanmazdım böle şeylere ama deneyince çok pişman oldum.denememenizi şiddetle öneriyorum.eğer deneyeceksenizde başlayınca kalkmak için bol bol besmele çekin yoksa kımıldıyamıyosunuz.ben hala tir tir titriyorum valla.size tek önerim denemeyin.pişman oluyorsunuz.
Kalp Hastası Olanlar Denemesin !
- Konular
- 3,415
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,542
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 670
- DevLira
- 0
Acaba gerçek mi 

- Konular
- 148
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Acaba gerçek mi![]()
Şey... Her ne kadar doğru, yanlış bilemeyeceğim. Bunu bende okumuştum. Uzaktan bir tanıdığım kendine fazla güveni vardı denemiş, her ne olduysa çocukla o zamandır görüşemiyoruz. Msn 'den slimesi, Face 'ten silmesi imkânsız, çünkü benim en yakın arkadaşlarımdandı. Onu bayağı uyarmıştım. Genede denedi sanırım... Sonucunda hiç görüşemedik.
Tabii sadece buna dayanarak buna inanmayalım. Birde başımdan geçti -bunun gibi bir şeydi sadece...-
O gün hastaydım annemlerin odasında yatıyordum. Boyumun 2 katı ayna vardı. Kapı kapalı karanlık aşırı loş bir ışık. Başım çok ağrıyordu, aynada bir şeyler gördüğümü sandım doğruldum -tırstım-. Ve hareket edemedim. O ara annem bana bakmaya gelmiş, ışığı açtı sonra gitti her şey...
Nedenini bilmiyorum, benim yaşadığım basitti ama korktum

- Konular
- 236
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
Doğrudur yanlıstır bilmem.
Yorumları kendisinin yazdığı ortada.
Hiç ugrasamam
Benim görevim milletin yırtınmasıyla aynalara bön bön bakmak deel
Benim görevim Eğlenceyi düzenli tutmaK xDé
Yorumları kendisinin yazdığı ortada.
Hiç ugrasamam

Benim görevim milletin yırtınmasıyla aynalara bön bön bakmak deel

Benim görevim Eğlenceyi düzenli tutmaK xDé
- Konular
- 3,415
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,542
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 670
- DevLira
- 0
Araştırdım hiçbirşey olmuyor.İlk önce fizik kanunlarına karşı gelmek çok saçma!Sandalyeden kalkmak için güç harcayıp kalkamamak imkansız denen birşey.Kıpırdayamamanın tek anlamı felç geçirmektir.Karabasan diye bildiğimiz ''UYKU FELCİ'' de kısa süreli felçtir-ki hiçbir kötü yanı yoktur