PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Metin2 Takımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrazyAlkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 609

CrazyAlkan

Twitch.tv/CrazyAlkan
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
14,630
Online süresi
9h 11m
Reaksiyon Skoru
8,946
Altın Konu
3
Başarım Puanı
708
MmoLira
-6,246
DevLira
0
Ticaret - 100%
7   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metin2 Takımı
Sevgili Oyuncular,

Sizlerinden farkına vardıgınız gibi bir cok takım üyemiz kendi aralarında gruplaşmalar sonucu toplu olarak istifa etmiştir.
Bugüne kadar Metin2 TR serverında takım uyeleri arasında oluşan olumsuzluklar sizlere hiç yansıtılmadı ve takım içerisinde çözüldü fakat artık bunlar görevini ve konumunu kötüye kullanan, gerekli özeni göstermeyen, görevi ile özelini birbirine karıştıran insanlar yüzünden böyle çirkin bir hal aldı. Bizzat ben bu durumdan oldukça rahatsızım ve bu suçlamalarda kendimi savunma geregi dahi görmüyorum.

Prensip sahibi olan bir insan zaten bunu yapmaz.Kendini bilmez insanlar yeni takım hakkında mutlaka gereksiz yorumlar yapacaklardır bunlara kulak asmayıp eğlenmenize bakın. Ne olduğu belirsiz alanlar açıp sizlerin gözünü boyamak amaçlı sevimli gibi görünmek onları komik hale düşürüyor farkında bile değiller. Daha önce yaptığı işe saygı duymayan insanlar sizede katiyen saygı duymacaktır.
Beni ve takımımı eleştirmek onları mutlu ediyorsa istedikleri kadar yorum yapma hakkına sahiptirler.

Birşeyi unutmasınlar Metin2 takımı hep ayaktaydı ve ayakta olacak. Bu aşamada sizlerin gösterdiği anlayış bizi çok mutlu ediyor.

Hepinize teşekkür ederim.

Herşeyin daha iyi olması dilegiyle....

Kaynak:

Edit//

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler.

tşkrler herkese

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri