Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ilk önce kolyeye gelmesi gereken efsunları sıralayalım.
Kolye ::
Hp
Kılıç
Çift El
Bıçak
Kritik [Sw nizde çok user varsa Oka karşı dayanıklılıkta olabilir bu.Ben kritik öneririm oka karşı dayanıklılığı ayrı bi itemde yapmanız sizin faydanızadır.
Ayakkabı::
Hp
Kılıç
Çift el
Bıçak
Kritik [Sw nizde çok user varsa Oka karşı dayanıklılıkta olabilir bu.Ben kritik öneririm oka karşı dayanıklılığı ayrı bi itemde yapmanız sizin faydanızadır.
Zırh:
Hp
Kılıç
Çift El
Bıçak
Şimşeğe karşı dayanıklılık.
Eğer yedek bir zırh yapabiliosanız yedeğe ise.
Oka karşı dayanıklılık.
Hp
Büyü Hızı
Saldırı değeri[Ne işe yarıyor diyiceksiniz. 50 Saldırı değeri düz ataklarınıza 50 ekler. Bu fayda etmez ki diyiceksiniz. 50 Eklemekle kalmıyor becerilerinizi 120 - 250 Arttırıyor.]
Silaha
Yarı insanlara karşı güçlü
Güç
Kritik
Yaşam enerjisi [Bu bonus size Hp + Defans + Büyü savunması vermektedir.]
Büyü hızı veya sersemletme.
Bilezik.
Büyüye karşı dayanıklılık
Şimşeğe karşı dayanıklılık
Hp
X. [5.Efsunu pek önemli değildir.Delici neden gerek olmadığını yazıcağım.]
Küpe.
Kılıç
Çift el
Bıçak
Yarı insan
Oka karşı dayanıklılık.
Kask:::
Zehirleme şansı.
Oklardan korunma şansı[O kadar önemli değildir. Dayanıklılık olmadığı için.]
Arkadaşlar farkettiğiniz gibi efsunların hiç birine delici şansı yazmadım.
Peki neden?
Delici vuruş şansı. Karşınızdaki kişiye defansı yokmuş gibi vurur. Örneğin diyelim karşınızdakinin defansı 800. Delici gelirse bu vuruş 800 - 1000 arası değişicektir. Fakat Delici gelmeyipte kritik çok gelirse Havanız P olduğu taktirde karşınızdakine sallıyorum 1.5k - 1.7k vurursunuz. Bölece atağınız delici yüzünden düşmemiş olur. Suralar için bu değişebilir fakat her sw nin nasıl olduğunu bilmediğim için genelleme olarak konuştum.
Rüzgar dayanıklılığı yapmayın çünkü üstteki anlattığım gibi karşınızdakinin size delici vurması bi nevi size savunma katar.
Unutmıyalım arkadaşlar. GENELLEME OLARAK KONUŞTUM: Pvp den pvp ye değişir bu efsunlar. Sw niz orta dereceyse veya zorsa genellikle bu efsunlar gerekir diye düşünüyorum.
Tabi ki, Sabitlenirse sevinirim. Savaşçıların yararına olucaktır.]
Eklenti:
Arkadaşlar dediğim gibi yanlış söylediğim bişey veya eklemek istediğiniz bişey varsa söleyin düzenliyelim.
Kolye ::
Hp
Kılıç
Çift El
Bıçak
Ayakkabı::
Hp
Kılıç
Çift el
Bıçak
Zırh:
Hp
Kılıç
Çift El
Bıçak
Eğer yedek bir zırh yapabiliosanız yedeğe ise.
Oka karşı dayanıklılık.
Hp
Büyü Hızı
Saldırı değeri[Ne işe yarıyor diyiceksiniz. 50 Saldırı değeri düz ataklarınıza 50 ekler. Bu fayda etmez ki diyiceksiniz. 50 Eklemekle kalmıyor becerilerinizi 120 - 250 Arttırıyor.]
Silaha
Güç
Kritik
Yaşam enerjisi [Bu bonus size Hp + Defans + Büyü savunması vermektedir.]
Büyü hızı veya sersemletme.
Bilezik.
Hp
X. [5.Efsunu pek önemli değildir.Delici neden gerek olmadığını yazıcağım.]
Küpe.
Kılıç
Çift el
Bıçak
Yarı insan
Oka karşı dayanıklılık.
Kask:::
Zehirleme şansı.
Oklardan korunma şansı[O kadar önemli değildir. Dayanıklılık olmadığı için.]
Arkadaşlar farkettiğiniz gibi efsunların hiç birine delici şansı yazmadım.
Peki neden?
Delici vuruş şansı. Karşınızdaki kişiye defansı yokmuş gibi vurur. Örneğin diyelim karşınızdakinin defansı 800. Delici gelirse bu vuruş 800 - 1000 arası değişicektir. Fakat Delici gelmeyipte kritik çok gelirse Havanız P olduğu taktirde karşınızdakine sallıyorum 1.5k - 1.7k vurursunuz. Bölece atağınız delici yüzünden düşmemiş olur. Suralar için bu değişebilir fakat her sw nin nasıl olduğunu bilmediğim için genelleme olarak konuştum.
Rüzgar dayanıklılığı yapmayın çünkü üstteki anlattığım gibi karşınızdakinin size delici vurması bi nevi size savunma katar.
Unutmıyalım arkadaşlar. GENELLEME OLARAK KONUŞTUM: Pvp den pvp ye değişir bu efsunlar. Sw niz orta dereceyse veya zorsa genellikle bu efsunlar gerekir diye düşünüyorum.
Tabi ki, Sabitlenirse sevinirim. Savaşçıların yararına olucaktır.]
Eklenti:
Arkadaşlar dediğim gibi yanlış söylediğim bişey veya eklemek istediğiniz bişey varsa söleyin düzenliyelim.
Son düzenleme:
Savaşçı Bölümünde Sabitte Ve Geçmiş Konularda Mevcut..
http://www.turkmmo.com/savasci/1103469-savasci-tam-klavuz-kasilma-rehberi-statu.html Buda Linki.
Inceleyin Farkı Ne Var?
http://www.turkmmo.com/savasci/1103469-savasci-tam-klavuz-kasilma-rehberi-statu.html Buda Linki.
Inceleyin Farkı Ne Var?
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)