Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Bilişim Siteleri Hakkında Kararsızım!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guwen67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Benim Bir Sorunum Var İlk Defa VDS-VPS Server Kurucam Aslında yaprakbilişimden Alcaktım Ama Baktımki Adamlar Cvp Vermior Vazgeçtim MERCURESOFT İse Pahalı Gelior Sanırım Ben Akshost tan Alıcam Hem Batu Modumuzda Öneriyorda Orda Sipariş Yaptıktan Sonra Metin2 Kurulcak Nası Dicem?Ve Nezamana Kadar Kuruyorlar Ve Bir Tane Örnek Mt2 Panelini Kendi Paneli Domainsiz Örneğini Verirseniz Çok Sevinirim Batu Hocam Senden Yardımını Bekliyorum Ayrıca Bana Kurulduktan Sonra Mysql Şifre Felan Vercekler Demi

Merhaba Arkadaşlar Benim Bir Sorunum Var İlk Defa VDS-VPS Server Kurucam Aslında yaprakbilişimden Alcaktım Ama Baktımki Adamlar Cvp Vermior Vazgeçtim MERCURESOFT İse Pahalı Gelior Sanırım Ben Akshost tan Alıcam Hem Batu Modumuzda Öneriyorda Orda Sipariş Yaptıktan Sonra Metin2 Kurulcak Nası Dicem?Ve Nezamana Kadar Kuruyorlar Ve Bir Tane Örnek Mt2 Panelini Kendi Paneli Domainsiz Örneğini Verirseniz Çok Sevinirim Batu Hocam Senden Yardımını Bekliyorum Ayrıca Bana Kurulduktan Sonra Mysql Şifre Felan Vercekler Demi

kardeş akshostu önermesi normal batu_14le birinin ortak şirketi o :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri