Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sonuçta işe yariyorum değil mi ? Kendi lafınla kendini haksız cikartiyorsun 

Sonuçta işe yariyorum değil mi ? Kendi lafınla kendini haksız cikartiyorsun![]()
Bana sadece sen öyle düşünüyosun gibi geliyor , ki şu da war işe yarayan biri her zaman her yerde her kişiye karşı gücü vardır işe yarar bunu murat söylese neyse derimde sen söyleyince biraz zayıf kaldı , neyse diyemiyorum
neyse arkadaşların konusu tartışmaya dönmesin sen boş düşüncelerin ve hayllerinle devam etYaramıyorum değilmi? sor bakim samete nikotine evildreamse ve skill ve düz işleyen herkeze yariyormuymuşum yaramiyormuymuşum9.5 8.5 solesinler sana anladin mi ?
g30n@turkmmo.com
Ekle anlat bana sorunun ne burdaki konulara zıplama..!
Bende Kendi Çapımda Bulunuyorum bu SavaşLarda Ama Yakamoz daki arkadaşlar zevk alarak oynamak yerine Hırs Yaparak oynuyorLar Yenilgiye Tahammül EdemiyoLar KabuLLenemiyolar SavaşLarda Yeri Geliy biz FazLa oluyoruz(GeneLLikle bizol oLuyoruz) Yeri Geliyo Onlar Fazla oluyo Biz Az Kişi oLupta YenilDiğimiz zaman Köye Gidip Kendi Kendimize Makara Yapıyoruz Nasıl Yenildik PatakLandık Velan Diye GülerekTen Zevk Alıyoruz Ama Yakamozlu ArkadaşLardaki NAsıl Bi HırS Sa Artık Yediremeyip Forumdan Pm Den SürekLi SataŞıyoLar ÖnemLi oLan Zevk aLmak Ben BamBaşka Loncasında Zevk AlarakTan oynuyorum onLarada TavsiYem Zevk Alamıyosanız Buyrun BamBaşka Loncasına 

Kardesim haticeye değil neticeye bakıcaksın giden taraf kimse kaybetmis demektir.Fazla bos konusma !!!

Giden taraf ha

Zavallı

Asvalt kirlendi sizin pisliginizle yalan mı ?
Ne zmn çöl ortaya gelsek direk asvaltı kucaklıyorsunuz..
Sürekli sizi mi kesicez ? 7/24 oyundayım en fazla 5-6 saat savastım daha da savasmam bişi değişmiyor hep dayak yiyorsunz..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)