farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Herkez Baksın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwentenBomB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 355

değiştirilsinmi ?

• Değiştirilsin

• En azından 175 mmolirasıverilsin

• Hayır Değiştirilmesin

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

adminilere sordum Majezik ve admin diğer oyunculara haksızlık olur dedi ve bende size anketle sormak istedim adminim lütfen konuyu kilitlemeyin boylece ogrenmişiz oluruz oyuncular tarafından haksızlık olup olnadıgını

Arkadaslar simdi ben 2 bucuk ay önce edit 200 tl kampayla 250 tl lik item aldım.Ama hatalı gelınce admıne basvurdum tamam halledicem dedi ve 2 bucuk ay cevap vermedı sonra bekledım sonra değiştirdi fakat ben admınım bekletmesı yuzunden 2 ay oncekı efsun tarzıyla ıtemler aldım ve tabıkı de uymadı.Size soruyorum size verilse 250 tl ve cok zor kosullarda alabılsenız 250 tl yı 2ay oncekı alacagınız ıtemlerle sımdıkı ıtemler charlar bır olurmu ?
İtemleri ozamn değiştirsem zaten market olmayacaktı ve kendı ıstedıgım ıtemleri alacaktım.Sizce mmoliram geri iade edilmelimi ? Cok zor sartlarda aldıgım 250 liram adminim bekletmesiyle cope gitti ve en fazla 1 gun kullanmısımdır .Benım yerıme koyun kendınızı ve karar verin adminim de gorsun eğer değiştirilsin cok cıkarsa değiştirin lütfen kanıtlamıs olurum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

OYlamayla veya başka birşeyle olmaz o iş.
Senin itemlerin alınıp zaten sana mmolira yüklendi
Gittin harcadeın mmoliraları şimdide bunlarıda geri alın diyorsun
böyle birşey mümkün değil
OYlamayla veya başka birşeyle olmaz o iş.
Senin itemlerin alınıp zaten sana mmolira yüklendi
Gittin harcadeın mmoliraları şimdide bunlarıda geri alın diyorsun
böyle birşey mümkün değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri