Arkadaşlar merhaba şimdi hiç uzatmadan hack özelliklerine geçiyorum
-ÖZELLİKLER-
1-Speed hack
2-Sekmeme
3-Duvarlarda fareyi gezdirin düşmanın ismi çıkar ister 5 kat duvar olsun aranızda ister 10 kat düşmanın ismine tıklayın head shottttt oooo yeah xD
bukadar özellik keşfettim benim pc xp çalışıyor bende size verceğim hack ucf hack win7 ve vistada çalışıyormu bilmiyorum.
-ÇALIŞTIRMA-
1-UCF-Unrealboard.dll'yi crossfire dosyası içine atın
2-UCFInj.exe yi açın ister patcher.cf den ister normal olarak oyuna girin ve oynayın.
Kartlı Geçiş Sitemi (KGS) kalktı Repli Geçiş Sistemi (RGS) yapıldı 1 rep lütfen :m08:
-ÖZELLİKLER-
1-Speed hack
2-Sekmeme
3-Duvarlarda fareyi gezdirin düşmanın ismi çıkar ister 5 kat duvar olsun aranızda ister 10 kat düşmanın ismine tıklayın head shottttt oooo yeah xD
bukadar özellik keşfettim benim pc xp çalışıyor bende size verceğim hack ucf hack win7 ve vistada çalışıyormu bilmiyorum.
-ÇALIŞTIRMA-
1-UCF-Unrealboard.dll'yi crossfire dosyası içine atın
2-UCFInj.exe yi açın ister patcher.cf den ister normal olarak oyuna girin ve oynayın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kartlı Geçiş Sitemi (KGS) kalktı Repli Geçiş Sistemi (RGS) yapıldı 1 rep lütfen :m08:
Kardeş foto koysan daha guzel olcak dedklerini aynen yapyom ama oyuna giryom hic bi degisklik yok ..
Hackde menu yokmu bana lazim olan sadece sekmeme speed istemiyorum ben dierlerini kapatalmiyomu ?