HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Seni hatırlıom la agresif olucaktım perfectler için 2 de bir kesioduk uyuz ettiydin beni
LaraCroft ben tanırsn belki

LaraCroft ben tanırsn belki

kardeşim ben burda terazi fln anlamam kardeşlerime kapım her zaman açıktır geleni geri çevirmiceğim...
SON sözü ben koyarım!!
HEKTOR
SON sözü ben koyarım!!
HEKTOR
BEn KeNjiRo ile Konuştum. Artık Burada Barınamazsın. 2 Yüzlülerle iki Loncanında işi Yoktur.
Mercedes
ss mercedermisin bmw misin snesin sen kendini ne saniyosn sanane adam istediği yerde dudur senımı ilgilendiriyo kimseye karisma hakkina sahip deilsin CEK GiT Burdan !
:ka24:mercedes 2yüzlü demeye HAKKIN yhoq kenjiiro da ne yapaıp ne yapmayacağını sana sorucak kadar da düşük bi kardeşim değil... onun için bu hakeretten ban bile yiyebilirsin
eğer ben mavi olsaydım o mavi olsaydı siz kime rakip olucaktınız bundan sonra ağzından çıkanı kulağın duysun
eğer ben mavi olsaydım o mavi olsaydı siz kime rakip olucaktınız bundan sonra ağzından çıkanı kulağın duysun
BEn KeNjiRo ile Konuştum. Artık Burada Barınamazsın. 2 Yüzlülerle iki Loncanında işi Yoktur.
Mercedes
Katiliyorum mercedes.

iNymph
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)