DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Alkan (1965 - .... )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ugurxx23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 257

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Alkan (1965 - .... )

21 Kasım 1965 tarihinde Manisa'nın Kula ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Manisa`da tamamladı. 1988 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Tarih Bölümü`nden mezun oldu. 1988- 1993 yılları arasında Sivas ve Ankara`da beş yıl Tarih Öğretmenliği yaptı.

1993 yılında Gazi Üniversitesi, Fen- Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümü, Yakınçağ Tarihi Bilim Dalı`nda araştırma görevlisi oldu.

07.11.1994 tarihinde Hacettepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Tarih Bölümü'nde “Osmanlılarda Hilâfet Müessesesi (1517- 1909)“ adlı tezi ile Bilim Uzmanı derecesini aldı. 27.05.2004 tarihinde de Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yakınçağ Tarihi Bilim Dalı`nda “Adana`nın Bütüncül Tarihi Çerçevesinde Adana Sancağı Vakıflarının Analizi -TÜSOKTAR Veri Tabanına Dayalı Bir Araştırma-“, adlı tezi ile doktora çalışmasını tamamladı.

1997- 1998 Eğitim- Öğretim yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde İngilizce hazırlık okudu.

22.06.2005 tarihinden beri T.C. Başbakanlığın, Meslekte Yükselme Seminerleri`nde Türk Modernleşmesini (Türk İstiklâl Savaşı, Türk İnkılâpları ve Atatürkçülük) anlatmaktadır.

07.03.2007 tarihinde Gazi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Bilim Dalında Yrd. Doç. oldu. Halen bu görevini sürdürmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri