xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ilgilenin :@ :@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 815

BaskentViP

Level 7
TM Üye
Konular
419
Reaksiyon Skoru
110
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
140
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

:mad:GECEN ETERENAL YANİ BYKNİNJA DİER ÇARIYLA FİZYOLOG UN LONCASINA SAVAS AÇTIM AADAM BİZİM LONCAYA ADAM SOKMUS YANÇARINI YADA ARKDASININ KİNİ WE ONU KESEREK PUAN KASTI WE YENDİLER 5.İDİK 6. OLDUK İŞTE BÖLE ŞRRFSİZLER WAR BİZ EMEK WERİORUZ OKADAR LONCA YENİORUZ 5. OLUORUZ ADAM SRFSİZLİK YAPIP LONCA PUANI KASIOR K.B İSTERSENİZ BANLIYIN SURAMI SÖVMEMDE NORMAL..SS ALDIM PRDN VİDEO ÇEKTİM VE KOYMAYI BİLLMİORUM.BİR OYUN YÖNETİCİ BANA ÖZELDEN MSN WERSİN GÖNDEREYİM.EMEK HIRSIZLIGIDA BAN SEBİDİR ADAMINDA YAPTIGI BU AYIP YHA EGER GERÇEKTEN İNSANSANIZ EMEGE DEGER WERİORSANIZ MSN WERİRİSİNİZ YOLLARIM VİDEO YU GÖRÜRSÜNÜZ BANLARSINIZ.AMA YOK BUNU KURALLARA KOYMADIK BU OYUNCNN SORUMLUGU DORSANIZ ONA BAKARSANIZ KÜFÜR YEMEKTE OYUNU SORUMLUGUNA BUNE DİCEKSENİZ OYUZDEN EGER HAKKETEN EMEGE DEGER WERİORSANIZ ÖZELDEN MSN WERİN YOLLAYIM VE GÖRÜN................... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Yaptığı doğru değil ama yapabilecek birşey yok. Sonuçta bu bir strateji oyunu.

Streteji demek şerefsizlik yapmak demek degildir.Streteji demek oyunu adabıyla ve kuralına göre oynamaktır.

1- Burada sizinde suçunuz var güveneceğiniz adamlar loncaya alın . ve loncanızın düzeyine göre sağlam adamlar alın bu 1

2- üye ol . video upload et yazıyor ordan yükle bu 2

3- son olarakta hiç bir yetkili msnden dosya almaz . gameselef'e upload ettikten sonra ticket at ilgilenilir . bundan sonrada güvenebilecegin tanınmış adamlar al .

iyi oyunlar.

1- Burada sizinde suçunuz var güveneceğiniz adamlar loncaya alın . ve loncanızın düzeyine göre sağlam adamlar alın bu 1
Bu konuda haklısın..Güvenmediklerini alma loncana.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri