HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Serverimizin Forumu Olan Turkmmo ' yu Kirletmeyelim Herkes Birden Bir Konu Açarsa Turkmmoda Forum Kirliligi Olur
Oyunun Neden Kapali Oldugunu Soruyorsazda [Rna]MajeziK Arkadasimizin Dedigine Göre Taşlar 200 m den 10 M düşcekmiş . o yüzden olabilir diye tahmin ediyorum
Lütfen Konular Açarken Boş Konu Açmayin Burda Ben Bi Öneri Vermek İstiyorum
Metin2 Tr De Oldugu Gibi SS Ler Ekran Görüntüleri Diye Bir Kaç Bölüme Ayrilsa Daha Güzel Olmazmi Ayrica Boş Konu açanlara 2-3 günlük Ban Cezasi Verilmeli Diye Düşünüyorum
son Bir konuya deginmek istiyorum;
Bu Res Gelince İtemleri Giden Arkadaslar Çarlari Sifirlanan Arkadaslar;
Burdan [Rna]MajeziK emre-28 ve ya sales@mmomt2.com destek@mmomt2.com a bildiriniz onlar geregini yapar.....
Saygilarimla
Oyunun Neden Kapali Oldugunu Soruyorsazda [Rna]MajeziK Arkadasimizin Dedigine Göre Taşlar 200 m den 10 M düşcekmiş . o yüzden olabilir diye tahmin ediyorum
Lütfen Konular Açarken Boş Konu Açmayin Burda Ben Bi Öneri Vermek İstiyorum
Metin2 Tr De Oldugu Gibi SS Ler Ekran Görüntüleri Diye Bir Kaç Bölüme Ayrilsa Daha Güzel Olmazmi Ayrica Boş Konu açanlara 2-3 günlük Ban Cezasi Verilmeli Diye Düşünüyorum
son Bir konuya deginmek istiyorum;
Bu Res Gelince İtemleri Giden Arkadaslar Çarlari Sifirlanan Arkadaslar;
Burdan [Rna]MajeziK emre-28 ve ya sales@mmomt2.com destek@mmomt2.com a bildiriniz onlar geregini yapar.....
Saygilarimla
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...