Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Siz kuracak mısınız kurduracak birisini mi arıyorsunuz ?
Ben kuracağım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Piyasada olanlar full değiller çok eksikleri var. Bendeki tam fonksiyon. Ayrıca bazılarının içinde virüs kodları var. Kurulum size kolay gelebilir ama bu paneli kurmak için çok zorlanan arkadaşlar çıkacaktır bu yüzden kurulumu kendim yapacağım dedim.
bikere bayram diğil seyran diğil amcam beni nie öptü derler ve böle yardım ederim yaparım ederim kurlumu cok kolay derler ama cok cok dikkat ediniz neticede swniz o kadar emek vermişssiniz 1 panel icin yakmayın kendinizi
bikere bayram diğil seyran diğil amcam beni nie öptü derler ve böle yardım ederim yaparım ederim kurlumu cok kolay derler ama cok cok dikkat ediniz neticede swniz o kadar emek vermişssiniz 1 panel icin yakmayın kendinizi
Konuyu okumamışsınız anlaşılan. Ben her hangi bir şifre falan istemiyorum bunu belirttim. Havaya sıkmayı öyle seviyorsunuzki varya. Ben R10 üyesiyim, asıl işim webmasterlik, metin2 server işlerinde çok iyiyim diyemem ama uzmanlık alanım çeşitli dillerde script kodlama. Ben bu scripti bir zaman çok aramıştım, o esnada forumda arayanlarıda çok gördüm, şimdi buldum bu yüzden paylaşmak istedim.
Bayram değil seyran değil şifre alacak kadarda ezik değilim şuanda 1 dedicated 4 vps var napım oyuncuların sunucusuyla ne işim var? Dikkat etme konusuna gelince illeki herkese bende diyorum dikkat edin diye. Ama havaya boş boş ateş edene kadar konuyu okuyun konuda ben belirttim şifre falan istemeyeceğimi. Şimdi size iyilikte yaramıyor desem haksızmıyım?
Kilit... Konu içeriği bulunmamaktadır. Burası paylaşım bölümü msn üzeri paylaşım alanı değil...
+ Kimse bir panel için msn'den ve sen kuracaksan bi bit yemi vardır...
+ Kimse bir panel için msn'den ve sen kuracaksan bi bit yemi vardır...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)