Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar...
Kac gündür forumu sacma sapan kullandık.
Oyunda o hırsız bu hırsız laflar edildi.
Bi ara ben de bazılarının gözünde hırsızdım, cünkü bilmeden hırsız car almışım, asıl çarım da hırsız oldu
(TheAssassin)
Neyse beni hırsız diye suclayan BYKNinja ile bütün sorunları çözdük ben hakkım varsa helal ettim. Bitti gitti. Sözüne göre yarın çarımın hırsız olmadıgını server'a duyurucak ben de burdan duyuruyorum: BYKNinja ve FizyoLog hırsız değillerdir. Kimse boş laflara inanmasın. Onlardan da aynısını bekliyorum arkadaşlar. Bir kac gündür baya protesto ettik arkadaslarla hırsız filan değiller sadece o zaman bize iftira atıyordu, onu protesto ettik. Bu doğru fakat artık kendisini dogukan olmadıgıma inandırabildim sanırım
Adım berkay mydogukan carını sadece devraldım. BYKNinja o çara gir banlatıcam dedi. Bu iyi bir şey banlattirim ki o çara girim ki dogukan olmadıgım ''Berkay'' oldugum anlaşılsın arkadaslar. Hadi bb ...
Kac gündür forumu sacma sapan kullandık.
Oyunda o hırsız bu hırsız laflar edildi.
Bi ara ben de bazılarının gözünde hırsızdım, cünkü bilmeden hırsız car almışım, asıl çarım da hırsız oldu
(TheAssassin)Neyse beni hırsız diye suclayan BYKNinja ile bütün sorunları çözdük ben hakkım varsa helal ettim. Bitti gitti. Sözüne göre yarın çarımın hırsız olmadıgını server'a duyurucak ben de burdan duyuruyorum: BYKNinja ve FizyoLog hırsız değillerdir. Kimse boş laflara inanmasın. Onlardan da aynısını bekliyorum arkadaşlar. Bir kac gündür baya protesto ettik arkadaslarla hırsız filan değiller sadece o zaman bize iftira atıyordu, onu protesto ettik. Bu doğru fakat artık kendisini dogukan olmadıgıma inandırabildim sanırım
Adım berkay mydogukan carını sadece devraldım. BYKNinja o çara gir banlatıcam dedi. Bu iyi bir şey banlattirim ki o çara girim ki dogukan olmadıgım ''Berkay'' oldugum anlaşılsın arkadaslar. Hadi bb ...