HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam. Dün (yanılmıyosam) saat 19:40 civarinda oyuna res geldi. resten 2 yada 3 dk önce siyah çeliğimi ve hayalet maske başlığımı +9 yapip 5er efsun basmıstım. saat 22:45de falan oyuna girdim bi baktım çeliğinde başlığında yerinde yeller esiyo
başlık sorun değilde , +9 siyah çelik gitti 
GM ler bu konuya bi el atarsa sevinirim.
Ekleme(Saat 11:09): Offf! düzeltin artk sunu nolur ya. Metinden düsen muhoyu alamadim oyundan atti ve simdide server yok. allah aşkına artk düzeltin şunu akil ruh sağliğimin dengesi şaştı ya!!!!

başlık sorun değilde , +9 siyah çelik gitti 
GM ler bu konuya bi el atarsa sevinirim.Ekleme(Saat 11:09): Offf! düzeltin artk sunu nolur ya. Metinden düsen muhoyu alamadim oyundan atti ve simdide server yok. allah aşkına artk düzeltin şunu akil ruh sağliğimin dengesi şaştı ya!!!!

Son düzenleme:
genellikle resden 10 15 dk öncesindeki itemler kaybolur db ye4 tam kaydedilmediği için ama seninki baya uzun sure geçmesine rağmen kaybolmus inş ilgilenirler
umarım. şu an girmiyo server 1 2 saate açılır. daha yeni olduğu için bu sorunlar gayet normal. en yakın zamanda halledebilirler inş.