Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba.
Sayın Admın. ßu Mesajı Gördüğünde MMOParam Gelmiş Olucak Ama Yinede Açtım
Çok Fazla Bekliyoruz Ya Para Yatırmaya Saat Sınırlaması Koyun Yada Saat 00.00 ' a Kadar Online Olun .s
Sayın Admın. ßu Mesajı Gördüğünde MMOParam Gelmiş Olucak Ama Yinede Açtım
Çok Fazla Bekliyoruz Ya Para Yatırmaya Saat Sınırlaması Koyun Yada Saat 00.00 ' a Kadar Online Olun .s Mmomt2yi yüzlerce kişi oynuyor bunlardan 10 tanesinin bildirim yaptıını düşünürsek banka hesabına gir ordan kontrol et hesaba mmopara yükle yani bunlar hepsi 2-3 sürebilir o yüzden biraz sabırlı olmanızda yarar var 

Mmomt2yi yüzlerce kişi oynuyor bunlardan 10 tanesinin bildirim yaptıını düşünürsek banka hesabına gir ordan kontrol et hesaba mmopara yükle yani bunlar hepsi 2-3 sürebilir o yüzden biraz sabırlı olmanızda yarar var![]()

Bende bildirim yaptım. Reddedildi. Dekontta yazanları tamıtamına yazdım. Peki neden reddedildi? Bu konuda bilgisi olanlar lütfen yardım. 

Bende bildirim yaptım. Reddedildi. Dekontta yazanları tamıtamına yazdım. Peki neden reddedildi? Bu konuda bilgisi olanlar lütfen yardım.![]()
Eksik bilgi vermedğine ve daha önce makbuzun kullanılıp kullanlmadğna dikkat etmelisin. Bunun dışında paran boşa gitmez zaten.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)