onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ben WestSideTR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WiseOfLife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 607

WiseOfLife

Level 4
TM Üye
Konular
27
Reaksiyon Skoru
14
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaslar.
Ben Oyuna İlk Açıldığı Zamanlar Türkte Klikya'daki WaRRiOrKa Adlı Savaşçının Nickinin Hoşuma Gitmesiyle WaRRiOrKa Nickiyle Başlamıştım, Ve Oyunda Şu Anki Gibi Bi Oyuncu Kitlesi Yoktu Kasmıştım 70 Level Olmuştum Sonra Oyundan Çıktım Ve Birdaha Girmedim Zor Gelmişti :) Aradan Heralde 2.Senesinde MMOMT2 2 Sene Girmedim Oyuna Ve 1 Hafta Öncesinde Oyuna Girdiğimde Hesabımı 2 Sene Öncesinde Bıraktığım Örümcek Zindanı 1.Kat İlk Odada Buldum :) Canım Çok İstiyordu Başlamayı Ama Artık Herkez Edit Almıştır V.b Diyerek Sıkıldım Çıktım Ama Sonra Boş Zamanım Pek Çoktu İllaki Edit Sorun Değildi Oyunda Ticaret Konusunda Konuştuğum 2 Kişi Bana İyi Bilgiler Verdi Ve Oyuna Ticaret İçin Geliyorum Ve Bilmiyorum Güvenceğim Bi Arkadaşlarım Olacaktır Elbet Ama Şimdi Yeniyim Ve Başladığım Saat 02:01 :) Başlamak İsteyipte Başlayamadığım Servere Bu Sefer Başlıyorum . Herkeze İyi Oyunlar Dilerim
Forumda Pek Çevrem Yok Hatta 0 Bile Diyebilirim . Oyundada Öyle :) Tanısmak İsteyen Varsa Buyursun Tanısalım
İYİ FORUMLAR
İYİ OYUNLAR :)

Nick : WestSideTR (;

Server : Merkür (;

Son düzenleme:
Tesekkrler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri