- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaslar.
Ben Oyuna İlk Açıldığı Zamanlar Türkte Klikya'daki WaRRiOrKa Adlı Savaşçının Nickinin Hoşuma Gitmesiyle WaRRiOrKa Nickiyle Başlamıştım, Ve Oyunda Şu Anki Gibi Bi Oyuncu Kitlesi Yoktu Kasmıştım 70 Level Olmuştum Sonra Oyundan Çıktım Ve Birdaha Girmedim Zor Gelmişti Aradan Heralde 2.Senesinde MMOMT2 2 Sene Girmedim Oyuna Ve 1 Hafta Öncesinde Oyuna Girdiğimde Hesabımı 2 Sene Öncesinde Bıraktığım Örümcek Zindanı 1.Kat İlk Odada Buldum Canım Çok İstiyordu Başlamayı Ama Artık Herkez Edit Almıştır V.b Diyerek Sıkıldım Çıktım Ama Sonra Boş Zamanım Pek Çoktu İllaki Edit Sorun Değildi Oyunda Ticaret Konusunda Konuştuğum 2 Kişi Bana İyi Bilgiler Verdi Ve Oyuna Ticaret İçin Geliyorum Ve Bilmiyorum Güvenceğim Bi Arkadaşlarım Olacaktır Elbet Ama Şimdi Yeniyim Ve Başladığım Saat 02:01 Başlamak İsteyipte Başlayamadığım Servere Bu Sefer Başlıyorum . Herkeze İyi Oyunlar Dilerim
Forumda Pek Çevrem Yok Hatta 0 Bile Diyebilirim . Oyundada Öyle Tanısmak İsteyen Varsa Buyursun Tanısalım
Ben Oyuna İlk Açıldığı Zamanlar Türkte Klikya'daki WaRRiOrKa Adlı Savaşçının Nickinin Hoşuma Gitmesiyle WaRRiOrKa Nickiyle Başlamıştım, Ve Oyunda Şu Anki Gibi Bi Oyuncu Kitlesi Yoktu Kasmıştım 70 Level Olmuştum Sonra Oyundan Çıktım Ve Birdaha Girmedim Zor Gelmişti
Forumda Pek Çevrem Yok Hatta 0 Bile Diyebilirim . Oyundada Öyle
İYİ FORUMLAR
İYİ OYUNLAR
İYİ OYUNLAR
Nick : WestSideTR (;
Server : Merkür (;
Son düzenleme:
- Konular
- 255
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 115
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
H.olsun
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tesekkrler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)