Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Buda Benim Çar :)) +9 Çelik :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saranta3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Benim Niyetim Burda Hahaha Ben Kingim Felan Demek Değil Bir Zevk İşte Canim İstedi Koydum Extacy İlk Çeligi Düşürmen Degil Milletin Gözünde İnsan Olman Önemli Ben MajeziK'i Merak Edenlere Koydum Bu Resmi Anladin :)

Üstelik Çari Full P Ledim :=) Elimdede Partizan Var :)

Sana Gelince FusioN Sen 80 Bıçagi ve 70 Zirhi Takinca ? Ne Oluyor Bana Söylermisin Serverin Kralimisin ?

Burda Niyet Birbirimizi Kötülemek Değil;
Birbirimizle Dost Kalabilmek ...

Beni Çagataye95 sorun bügün ormanda metin ariyordum onu gördüm. elektroyu satammi dedim sat dedi . 50 m dedim sana 45 olur dedim ok kasayim alirim dedi. ben tamam dedim sonra baktim karşimdaki insan metin2 için insanligini kaybeden birisi deil ne kadar paran war dedim 35 m dedi 30 m ver vereim dedim 30 m e verdim

daha sonra kimseyle takas edmedigim dier çeligimi R3ST arkadasima verdim üstelik R3ST ve Cagataye95 tanimiyorum bile....

Beni Çagataye95 sorun bügün ormanda metin ariyordum onu gördüm. elektroyu satammi dedim sat dedi . 50 m dedim sana 45 olur dedim ok kasayim alirim dedi. ben tamam dedim sonra baktim karşimdaki insan metin2 için insanligini kaybeden birisi deil ne kadar paran war dedim 35 m dedi 30 m ver vereim dedim 30 m e verdim
Aynen öyle oldu :)Bu arada bir kız beni kesmişti ya onu bulabildin mi yine karşıma çıktı:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri