HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk Başta Size verecegim linke tıklayın ve yukardan Kayıt Olun Kayıt Olmak için yukarda sağ üst kösedeki linke tıklayın ve kayıt olun daha sonra 6$ 4$ 1$ gibi linkler var en üstten başlayın ve teker teker bunun gşbş cümleler yazın örnek Cümle ; VERY BEAUTIFUL SITE LİKED İT VERY MUCH GİBİ DAHA DEGİŞİK YAZA BİLİRSİNİZ [TÜRKCE DEĞİL İNGİLİZCE] VE BUNU YAPA YAPA SİZE PARA VERİCEK 75$ OLUNCA PAYPAL HESABINA AKTARIP METİN2 EP ALABİLİRSİNİZ İSTEMİYORSANIZ kendı ELLERINIZLE HARCAYA BİLİRSİNİZ BEN 5 DK DE 5000 DOLAR YAPTIM SİZEDE ÖNERİRİM İŞTE LİNKLER AŞŞAGIDA
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sonra orda my friends fln dior ona gir ordakı lınkı tıkla linkine ve ordaki linki forumlearda paylas sana 1 dolar 25 cent vercek
hayır war ama bedawa deil awsaurweys size para kazan dırıyor siz bu hileyi yapın once 27 dolar vercek sonra fridensts war oraya gelin oradaki linki turkmmo da paylasın size para wercek yani bu dogru isterseniz mt2 ye ep alın isterseniz elinizde harcık bulunsun doya doya harcayın ben 5 dk 5000$ yaptın ben 20.000 lira yaptım brnim sitem metin2 bizdede war su an hala yapıorumm oyle bısey war
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)