- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Çekemeyen top alsın sektire sektire yol alsın
:ka19:
Konuşmak bedava nasılsa
Açık ara farkla öndeyiz bu kadar basit detaylara girersek için içinden çıkamayan biz değil başkaları olur....hayde by by :m08:
:ka19:Konuşmak bedava nasılsa

Açık ara farkla öndeyiz bu kadar basit detaylara girersek için içinden çıkamayan biz değil başkaları olur....hayde by by :m08:
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben loncanıza gelmek istiyorum ancak hesabımı yeni açtım o yüzden sağlam değil bu yüzden almazsınız diye üzülüyorum.ağzımdan 1 kere değil küfür kötü bir söz bile çıkmaz. dostluğum dosttur eğer oyundan ulaşmak isterseniz henüz 71 level surayım oyun içi adım; TSLiGenCLeR
ulaşırsanız sevinirim
Okul nedeniyle merkürdeki çarımı satmıştım geçen yaz sonunda bu sefer satmayı düşünmüyorum yazın hemen başlayamadım çünkü tatilden şuanda geldim. ulaşırsanız sevinirim 9 Çelik 9 Şahin 7 Su perisi felanvar orta düzey oyuncuyum.
ulaşırsanız sevinirim
Okul nedeniyle merkürdeki çarımı satmıştım geçen yaz sonunda bu sefer satmayı düşünmüyorum yazın hemen başlayamadım çünkü tatilden şuanda geldim. ulaşırsanız sevinirim 9 Çelik 9 Şahin 7 Su perisi felanvar orta düzey oyuncuyum.- Katılım
- 30 Haz 2011
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim bizim loncada ilk önde gelen güç veya item değil dürüstlüktür itemin zayıf olabilir dürüst olman yeterlidir item düzene kadar savaşlara girmessin olur biter bizde elimizden geleni yaparız oyun içi bana ulaş veya loncadan azazil06 ekols pusat herhangi birimiz oyun içi adım izmarit bana ulaşamazsan bile diğer arkadaşlara benim gönderdiğimi iletirsin başarılar...
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim bizim loncada ilk önde gelen güç veya item değil dürüstlüktür itemin zayıf olabilir dürüst olman yeterlidir item düzene kadar savaşlara girmessin olur biter bizde elimizden geleni yaparız oyun içi bana ulaş veya loncadan azazil06 ekols pusat herhangi birimiz oyun içi adım izmarit bana ulaşamazsan bile diğer arkadaşlara benim gönderdiğimi iletirsin başarılar...
Evet güç önemli değil ama benim gibi hem güçlü hem dürüst hem zeki hemde şaman oluncada bi başka oluyo
KoLeram
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)