HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar oyunda çekmek istediğiniz video lar için tavsiyem XFire:
Oyuna girdikten sonra ; tabi XFire açık olacak scroll lock + V tuşlarına 2 kez basınca video moduna geçecektir.
Tekrar bastığınızda video modu duracaktır.
scrolllock + S tuşuna bastığınızda da ekran görüntüsü çekecektir
işte link:
kurulum yapıldıktan sonra bi de üye olmak var tabii bunu da XFire ı kurduktan sonra otomatik olarak kayıt sayfası önüne gelecek
bu özellik çok hoşuma gidiyor :m08: benim oradaki adım yido97 friends e ekleyin takılalım:ka19: aynı zamanda crossfiredaki adım da
theDaHaKa
whisper atın konusuruz :ka19:
Oyuna girdikten sonra ; tabi XFire açık olacak scroll lock + V tuşlarına 2 kez basınca video moduna geçecektir.
Tekrar bastığınızda video modu duracaktır.
scrolllock + S tuşuna bastığınızda da ekran görüntüsü çekecektir
işte link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
kurulum yapıldıktan sonra bi de üye olmak var tabii bunu da XFire ı kurduktan sonra otomatik olarak kayıt sayfası önüne gelecek

bu özellik çok hoşuma gidiyor :m08: benim oradaki adım yido97 friends e ekleyin takılalım:ka19: aynı zamanda crossfiredaki adım da
theDaHaKa
whisper atın konusuruz :ka19:
knk Buna Gerek Yok Bak Replayi Save Yparsın Winrarlarsı Gönderirisin Banlatacak Olduğunda

kardeş bn indirdim vido moduna nasıl geçtini anlıcazbir işaret veriyormu birde video yu nerden izlicez=?
üstte zaten süre çıkcak tekrar basınca biticek ve videoyu cektikten sonrakardeş bn indirdim vido moduna nasıl geçtini anlıcazbir işaret veriyormu birde video yu nerden izlicez=?
soldaki panela bir tane videos die bir yer var : En altta
orda çektiğin videoları izleyebilirsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)