Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Teke Tek Kim yerde= BRİAN :m08::m08::m08::m08:
Şimdi Gelelim Briani yıkdıkdan sonra. Brian Tek Başına Hiçmiş.
Korkudan YAKAMOZU cagırdı Bense TEK

Bu kadar Korku Olmaz

BRiaNN dionuzda Bumu BRiaNN Paspas BRiaNN Yerde Yatan:m08:
Nasılda Bukadar Adam Cagırdın

Alın Buda Adam cagırdıgı Kanıtı

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gine Gördügünüz Gibi Ben TEK

BRiaNN Saat Gecenin 04:00 Ful Adam cagırdı UTANMADAN.:m08::m08:
Bukadar adam Benı Yıksa Kendımle gurur duyarım....

Demekki= Brian Abi Dedikleri Demeki Tek Başına Bir Hiç Benim Gözümde.

Şunu Anladımki HİC BİRİ TEK BASINA BISI YAPAMAZ.:m08::m08:
Tek Lonca Vardır Oda: BamBaska
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
haha)))))))) haha :::::::=)) gel vs ya 1 1
cok konustun simdi cokdan atmiştik vs
haha saygideger insalara laf etme sen kim asil ? kişiligini bil geçmişini bil sonra bize konus sen kimsin haydo seni farkli cara geçince adammı oldun? söylesene ? akilli ol akilli aklini adam gibi kullan bos işlerle ugrasma benim sevdigim doslarima arkdaslarimada laf etme dilini uzatma edepsiz seni sen kimsin asil? karakterin ne kişiligin ne yaran ne ? edepsiz seni sen kimsin ki benim dostlarima arkadasalarima dil uzaticaksin bilmiyorsan ögren edepsiz arkadaslarima doslarima laf etme anlini karislarim senin terbiyesiz seni
İŞDE YAKAMOZUN GERCEK YUZU KÜFÜRBAZ YAKAMOZ :m08::m08:Len Amına Kodumunu Cocğu Hacklı İtemlerle Miletimi Kesion
Yada Pazar Carı ACARLAR :m08::m08:
YAZIKLAR OLSUN FORUMDA BİLENE KÜFÜR KENDINIZI BELI ETTINIZ

:m08::m08::m08:BRİAN YERDEEEEEEEEEEEEEEEE:m08::m08::m08:
Sen iiyi sıkıyorsun kolpada üstüne yok gel senle 1 1 vs atalim kuledeyim konuyu actigin dakika sana yazım onca gelsene ben geldim kuledeyim seni bekliyorum gel vs atalim seni davet ediyorum vs ye kolpayla konu acma orda 2 kişiydiniz geçiceksin bu işleri çok kendine güveniyorsun ya ssleri koyucam yarın konuya ek sana onca yazdım pmden gel vs atalim die 1 1 sen sürekli baska konulardan bahsettin bak sana yine diyoru m gel vs atalim 1 1 seni davet ediyorum ben vs ye alirsan tebrik edicem seni unutmadin sanırsam 5 1 3 0 vslere sen böyle konular acarak beni rezil edemessin delikanli kendini rezil edersin anca ben seni vsye davet ediyorum gel vs atalim yikabiliyorsan yik gereksiz laf kalabaligi yapmicaksın bana burda forumda yikilicagini sende biliyrsun gel hadi teke tek simdi bile seni bekliyorm ben kulede gel atalim vs 

Bukadarmı İnsan Yalancı Utanmazmı olrSen iiyi sıkıyorsun kolpada üstüne yok gel senle 1 1 vs atalim kuledeyim konuyu actigin dakika sana yazım onca gelsene ben geldim kuledeyim seni bekliyorum gel vs atalim seni davet ediyorum vs ye kolpayla konu acma orda 2 kişiydiniz geçiceksin bu işleri çok kendine güveniyorsun ya ssleri koyucam yarın konuya ek sana onca yazdım pmden gel vs atalim die 1 1 sen sürekli baska konulardan bahsettin bak sana yine diyoru m gel vs atalim 1 1 seni davet ediyorum ben vs ye alirsan tebrik edicem seni unutmadin sanırsam 5 1 3 0 vslere sen böyle konular acarak beni rezil edemessin delikanli kendini rezil edersin anca ben seni vsye davet ediyorum gel vs atalim yikabiliyorsan yik gereksiz laf kalabaligi yapmicaksın bana burda forumda yikilicagini sende biliyrsun gel hadi teke tek simdi bile seni bekliyorm ben kulede gel atalim vs![]()

Kim VAR YANIMDA ? 1-1 deilmiydik takiiii YAKAMOZU CAGIRANA KADAR :m08::m08:
Sen bi KEndın den Utan Şu yazdıklarından Utan Beee.

Senın icin OLGUN insan derler Nerdeee

Ben Kendımden utanıorum.. Bu laflar icin YEMIN ET KIM VARDI YANIMDA. senı yıkdıgımda.

O ADAMLARI CAGIRIRKEN HICMI UTANMADIN BRİAN OLGUNSAN OLGUN OL.

BU Bİ OYUNDA OLSA..!!! Bizler Gercegiz Bi Kalp Kırmaya gerek yok.
Ben Senın Gercek Yüzünü Vermek İcin ACDIM KONUYU.

Korkudan Bukadar Adam Cagırmaya ne gerek var.!!!!
Hadi SEN BENI YIKION KBLLENIOM.
Ama Yerde Kım yatıor

SAYIN BRİAN SANA BİŞİ DİYİMİ EL ELDEN ÜSDÜNDÜR.:ka19:
DEMEKİ SENI YIKCAK BIRI CIKMIS ELBET ADIDA= NİKOTIN

Ben Senın Gibi Agır Konusmak isdemiorum Sen ilk Once LONCANDAKILERE SOLE Küfür Eden Kendıne Eder.:ka24:
Küfürleri Kaydeye Almıorum KLAVYE ERKEKLERI EDER. KÜFÜRLERİ
İyi forumlar.

Ben burdayim seni vs ye davet ediyorum geliceksen buyur gel beklerim yikabiliyorsun yikicaksin gereksis laf kalabaligi yapmicaksin bana kesebiliyorsan geliceksin seni vsye davet ediyorum gel yarın da olur sorun deil he gelirsen senin gibi gelirken 2 kişi daha getir kolpaci yalanci seni sen farkli kiliflara gir ama sana bişi sölim ayik ol nefesim ensende senin ayik ol yine söylüyorum gel vs atalim gece içinde oyundasin onca sana yazdım pmden farkli konular gelsene madem o kadar kendine güveniyorsun nie sana 1 1 vs ye gel dedigimde bana farkli farkli seyler söylüyorsun yoksa 3,5 mu :==)) gel simdide ben oyundayim 7 24 oyundayim ben gel vs atalim davet ediyorum seni gel sen yeterki atalim 1 1 vs senle kolpa yapmayla olmaz bu işler lafla peynir gemisi yürümez gel vs atalim simdi davet ediyorum seni gel gel
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...