onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Windows 7'de Mavi Ekran Şoku!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nazo99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

nazo99

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
55
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

683Adsiz.png

Geçtiğimiz hafta Microsoft tarafından yayınlanan ve Windows 7'yi yakında çıkacak olan hizmet paketine "hazırlayan" yamanın bazı kullanıcılarda mavi ekran sorununa yol açtığı ortaya çıktı.

KB2454826 numaralı bu yama, işletim sitemini sadece Service Pack 1'e hazırlamakla kalmıyor, aynı zamanda bir kararlılık problemini de çözüyordu - veya çözmesi umuluyordu, ancak yeni yama Microsoft forumundaki bazı kullanıcılara göre Windows başlarken mavi ekran soruna yol açıyor.

Sorunun üstesinden gelmek içinse Windows'u bir kereliğine 'Güvenli Mod'da başlatmak gerekiyor. Bunun için boot (bilgisayarın açılışı) esnasında Windows yüklenmeye başladan önce F5'e basmanız ve Güvenli Mod'u seçmeniz gerekli. Microsoft'un açıklamasına göre Windows'u bir kez güvenli modda açtıktan sonra işletim sistemini normal olarak açabiliyorsunuz ve mavi ekran sorunu tekrarlanmıyor.

Bir Teşşekkür Yeter Konuyu Buraya Açmamın Sebebi GeneLLikLe Wolfteam OynayanLarın Hile İndirdikten Sonra Bu SorunLa KarşıLaştıkLarı İçin Burada PayLaştım.​

Son düzenleme:
Aynı sorun bendede var ve çözemedim .
Sadece WolfTeamde değiL tüm oyunLarda oLuyor.
Win7 oLduğu için şüpeLendim ve doğru çıktı Lanet biLgisayar win7yi sevmiyor :D
En kısa sürede xp yapıcam sorunun çözüLceğini umuyorum :(

Kardeşim güvenli modda başlatıyorum sonra bilgisayarı kapat diyorum tekrar açıyorum Normal açılıyor yine wolfteam de aynı hatayı veriyor. Güvenli modda başlattıktan sonra başka ne yapmalıyız onuda anlatırsan Çok memnun olucam.

Gerçekten çok gerekli bir konu açmışsın bunun için teşekkürler. :ka19:

Teşekür ederim

wolfteam sanga tıkların özelliklere bsaın basışasacagı uyumluk moduntaki tiki kaldırın en altaki yönetici olark caslıstıra basın uygula deyip cıkın

bnde oyunu alta alinca mavi ekran cııkıyodu bole yaptım düzeldi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri