HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar burası yeri olduğunu umarak açtım ama mmorpg download yada mmorpg de açabilirdim bu bi sevinç konusu
neyse
ben bi fps oyun yaptım bana göre çok güzel oldu herkeze tavsiye ederim eğer 10-20 beğeni olursa yeni bölümler ekleyeceğim şimdilik 1 bölüm war tanıtım amaçlı eğer beğenilirse tüm ilgimi bu oyuna vereceğim
birkaç resim war bu arada oyun single player'dir arkadaşlar bu oyunu sen yapmadın diye yorumlar görmiyim bu oyunu yokedici755 diye bir mod war bir oyun için 300milyar trilyar filan al sana 1 lira bile vermeden oyun bi de bi program war şimdi wermiycem eğer çok isterlerse güzel bir tanıtımla açarım konusunu çünkü çok detaylı.
Resimler:
İşte Resimler
dikkat lavlara düşerseniz ölürsünüz!!
neyseben bi fps oyun yaptım bana göre çok güzel oldu herkeze tavsiye ederim eğer 10-20 beğeni olursa yeni bölümler ekleyeceğim şimdilik 1 bölüm war tanıtım amaçlı eğer beğenilirse tüm ilgimi bu oyuna vereceğim
birkaç resim war bu arada oyun single player'dir arkadaşlar bu oyunu sen yapmadın diye yorumlar görmiyim bu oyunu yokedici755 diye bir mod war bir oyun için 300milyar trilyar filan al sana 1 lira bile vermeden oyun bi de bi program war şimdi wermiycem eğer çok isterlerse güzel bir tanıtımla açarım konusunu çünkü çok detaylı.Resimler:
İşte Resimler
dikkat lavlara düşerseniz ölürsünüz!!İndir:
İşte Bukadar Geriye Beğenmek Düşer
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İşte Bukadar Geriye Beğenmek Düşer
indirirsen görürsün gerçekten güzel oyun oldu ama 1 bölüm war 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)