HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yağmurlu Bir Gündü . . .
Ünlü İş Adamı Selami , Banyoda Polisler Tarafından Ölü Bulundu,
Polis Evi İnceliyor. Ve Zengin İş Adamı Selami Öldürüldüğü Saatlerde Evde Olanları Sorguya Çeker.
" Evde 4 Kişi Bulunuyordu " Bunlar, Selaminin Karısı,Aşcı,Çiftci,Hizmetçi'ydi...
Karısı: Ben Öldürmedim; O Saatlerde Yatak Odasındaydım Der.
Hizmetçi: Aman Allahım, Bana Nie Çıkışıyorsunuz. Sizde Gördünüz Salonu Temizliyordum Der.
Çiftci: Ben Bahçede Çiçek Suluyordum.
Aşcı: Ben Selami Beye En Çok Sevdiği Yemek; Makarna Yapıyordum. Buyrun Bakın Der....
" Polisler İşin Altından Çıkamayınca, " Hepsine Nedenlerini Sorar!
Karısı: Makyajımı Yapıyordum. Bir arkadaşıma, Davetliydim
Hizmetçi: Salonu Toplayacağım. Tozlanmıştı Başka Ne Olabilirki ??
Çiftci: Ben Dün Bahçedeydim, Çiçekleri Suladım. Akşam Olmuştu, 1-2 Tane Çiçeği Görmedim. Bugün de Çiçekleri Suladım. der
Aşcı: " Rahmetli " İstemişti Benden ( Aşcı Duygulanıp Ağlar )
" Polisler Hizmetçi ve Aşcıdan " Şüphelenir Ama Yine Bu İşin Altından Kalkamaz....
Ünlü İş Adamı Selami , Banyoda Polisler Tarafından Ölü Bulundu,
Polis Evi İnceliyor. Ve Zengin İş Adamı Selami Öldürüldüğü Saatlerde Evde Olanları Sorguya Çeker.
" Evde 4 Kişi Bulunuyordu " Bunlar, Selaminin Karısı,Aşcı,Çiftci,Hizmetçi'ydi...
Karısı: Ben Öldürmedim; O Saatlerde Yatak Odasındaydım Der.
Hizmetçi: Aman Allahım, Bana Nie Çıkışıyorsunuz. Sizde Gördünüz Salonu Temizliyordum Der.
Çiftci: Ben Bahçede Çiçek Suluyordum.
Aşcı: Ben Selami Beye En Çok Sevdiği Yemek; Makarna Yapıyordum. Buyrun Bakın Der....
" Polisler İşin Altından Çıkamayınca, " Hepsine Nedenlerini Sorar!
Karısı: Makyajımı Yapıyordum. Bir arkadaşıma, Davetliydim
Hizmetçi: Salonu Toplayacağım. Tozlanmıştı Başka Ne Olabilirki ??
Çiftci: Ben Dün Bahçedeydim, Çiçekleri Suladım. Akşam Olmuştu, 1-2 Tane Çiçeği Görmedim. Bugün de Çiçekleri Suladım. der
Aşcı: " Rahmetli " İstemişti Benden ( Aşcı Duygulanıp Ağlar )
" Polisler Hizmetçi ve Aşcıdan " Şüphelenir Ama Yine Bu İşin Altından Kalkamaz....
..... Soruyorum Sizlere Acaba Selami Bey'i Kim Öldürdü? .......
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)